Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was przeżył imprezy ja na filmie KacVegas

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Przestań płakać wytrzyj łzy, jaki ty masz problem mówię tobie że chodziłem na takie imprezy ze szczegółami tak szczerze, ty się odwracasz na pięcie i wracasz do domu marząc o księciu z bajki

Gość gość
Układanie znaczkow w klaserze? Dobre sobie :D jestescie naprawde strasznie ograniczeni skoro dla was istnieją tylko dwa typy ludzi: ci co imprezuja i ci co siedza w domu przed tv ;) no cóż nie chce mi sie wymieniac wszystkiego co robie wtedy kiedy ty pijesz/leczysz kaca bo i tak pewnie nie bedziesz wiedzial o co chodzi. Masz zbyt ograniczone horyzonty zeby to wiedzieć ;) kac Ci juz minal po weekendzie? Czy dalej umierasz? Nie mam nawet czasu się rozpisywac bo juz po 15 i kończę prace i zaraz biegne do domu a pozniej na ściankę wspinaczkowa :) ale to dla ciebie pewnie zbyt nudne bo tam nie mozna sie upic. pozdrawiam :D

Gość gość
A jeszcze apropo ukladania znaczkow to moja kolezanka ukladala je dobre kilka lat moze nawet kilkanaście ;) a pozniej sprzedała swoja kolekcje za spora sumke i za ta kase pojechala do Tajlandii :) wiec nie krytykuj zainteresowan innych bo gooowno wiesz