Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z dala od polakow

Polecane posty

Gość gość

im jestem starsza tym bardziej dostrzegam jacy polacy sa beznadziejni i w ogole polska,wyzej sraja jak du*py maja,wstyd sie przyznac,......zazdrosni,zlosliwi ,ludzie co sie z wami dzieje?? ja juz nawet nie moge dogadac sie z rodzina w polsce ,zreszta ja juz nie mam tam rodziny,przykre bo przez tyle lat staralam sie utrzymac kontakt,szkoda ze tylko mi na tym zalezalo.....odzwyczailam sie od polskosci chyba dlatego ze mieszkam z dala od p[olakow......wchodze na te polskie strony i jak widze te bzdury wypisywane na usa czy jedzenie jablek na zlosc putinowi to normalnie rece opadaja......

Gość gość
Mam identyczne odczuciajak ty.

Gość gość
ja mam odczucia podobne ale tylko w stosunku do Polaków na emigracji najgorsze dno i badziew ciagnie wszedzie tam gdzie benefity i takie zycie takim wlasnie badziewiom odpowiada sa szczesliwi bo maja na tyle aby zjesc wysrac wyspac ot taka wegetacja alez...jakie "szczescie" :D

Gość gość
no to ja tez dolanczam do was :) !!!!!! polascy sa tak zazdrosni o wszystko szczegolnie dziewuchy polskie..

Gość gość
też się podpisuję pod tym obiema rękami!!!

Gość gość
A teraz wymiencie sie numerami telefonow, i zrobicie sobie dobry Gang bang. Pasujecie do siebie jak sqrwesyn :D Za wikipedii: X Gang bang (lub gangbang) – rodzaj seksu grupowego, w którym jedna osoba – niezależnie od płci – odbywa jednocześnie bądź po kolei stosunki płciowe z co najmniej trzema partnerami, z których każdy ma kontakt seksualny tylko z tą jedną osobą. Odróżnia to gang bang od pozostałych form seksu grupowego. Nie należy gang bangu mylić z triolizmem, w którym biorą udział wyłącznie trzy osoby. W znaczeniu węższym mianem gang bangu określa się seks grupowy, w którym bierze udział jedna kobieta i co najmniej trzech mężczyzn. Kontakty seksualne jednego mężczyzny z co najmniej trzema kobietami na raz nazywane są czasem "odwróconym gang bangiem". Gang bang może przyjmować rozmaite formy. Może ograniczać się do odbywania przez jedną osobę serii stosunków seksualnych z kolejnymi partnerami – jeden po drugim. Może jednak także przybrać jedną z form jednoczesnego kontaktu seksualnego jednej osoby z wieloma innymi osobami. W szczególności: podwójnej penetracji (pochwy i o***tu), jednoczesnej penetracji pochwy, o***tu i ust, stymulacji manualnej, stymulacji oralnej, itd. Gang bang czasami kończy się bukkake. Przykładem gang bangu może być np. próba bicia tzw. seksualnego rekordu świata.

Gość desi pani
A wy to moze lepsi jestescie? Najezdzacie na Polakow, ze tacy, smacy i owacy a sami co? Zalosne...

Gość gość
A teraz wymiencie sie numerami telefonow, i zrobicie sobie dobry Gang bang. Pasujecie do siebie jak sqrwesyn xxx właśnie się odezwała taka p***a od której na emigracji trzeba spieprzać ile sił w nogach