Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Technik logistyk

Polecane posty

Gość gość

Dobry zawod?Czy w porownaniu z banda psychologow i pedagogow po studiach mialby lepsze wyksztalcenie po technikum w profilu technik logistyk? Co z praktykami za granica i uznaniem kwalifikacji w UE? Na co skupic sie w ostatniej klasie gimnazjum i z czego wypada miec dobry wynik na egzaminie? Najblizsze technikum z taka klasa mam ze 40 km od siebie,autobus z przesiadka. Starzy chca,zebym szedl do liceum. Jakie studia po tyn?Oplaca sie potem robic studia? Czy to nie jest zbyt oblegany kierunek? W sensie kazden jeden debil tam idzie,a potem nie ma roboty. Jaka w ogole po tym jest robota i za ile?

Gość gość
nie wiem

Gość gość
English motherfucker-do u speak it?

Gość gość
aaa... To w sensie bedziesz jakies kartony kleil w centrum logistycznym. Cos tak prawda?

Gość Krzychu

Wiesz co, ja poszedłem na rok do szkoły ŻAK i bez problemu znalazłem prace w zawodzie. Kwestia chęci, ale prawda tez jest taka, że przykładali sie, żeby czegoś nas nauczyć i wtedy tego nie zauważałem, ale teraz w robocie widze, ze wiekszosc materialów ze szkoły pokrywa sie z tym, czego wymagają ode mnie w pracy.