Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego separatyści na Ukrainie są tak skrajnie popierdoleni?

Polecane posty

Gość gość
bo to ruskie są oni wysysają to z mlekiem matki to genetyczne jest

Gość gość
lepsi ruscy od ukraińców.

Gość gość
tak tylko że ci i ci to Słowianie tacy jak my ciekawe co inne narody o nas myślą :(

Gość gość
LEPSI RUSCY POWIADASZ?? A ta idiotyczna parada w Doniecku? Co na to powiesz?

Gość gość
BUT WHY??

>>>LEPSI RUSCY POWIADASZ?? A ta idiotyczna parada w Doniecku? Co na to powiesz?<<< Odpowiem za gościa, bo właśnie COŚ DO MNIE DOTARŁO. x Parada była parodią parady organizowanej w Kijowie, gdzie nawoływano do mordowania mieszkańców wschodu. x Ta parada uzmysłowiła mi jedno: jeńcy separatystów ŻYJĄ !!! x Kijowska junta wkraczała na tereny separatystów, więc razem z terenami brała do niewoli również rannych lub zagubionych jeńców. Chwali się, że bierze jeńców setkami. x TO GDZIE SĄ CI JEŃCY ??? x Kijów wykorzystuje do celów propagandy wszystko, co może. Pokazanie setek leczonych i dobrze odżywionych jeńców, byłoby dla junty SUKCESEM MEDIALNYM. Nie pokazują jednak jeńców zupełnie. Wygląda na to, że tzw. armia rządowa NIE BIERZE JEŃCÓW, albo MORDUJE ich po przesłuchaniu. Innego, logicznego wyjaśnienie nie widzę :( :( :(.

Gość gość
Misio żal mi ciebie

>>>Misio żal mi ciebie<<< W pełni Cię rozumiem :). Też znam ludzi, których MYŚLENIE BOLI :( :( :(. Pocieszę Cię :D: ja w trakcie samodzielnego myślenia, nie cierpię. :). x Ale jak Ciebie boli, to rzeczywiście tego unikaj :D :D :D

Gość gość
Właśnie podałeś powód dla którego żal mi ciebie- wydaje ci się że myślisz tymczasem jesteś aracjonalny i manipulujesz informacjami

>>>Właśnie podałeś powód dla którego żal mi ciebie- wydaje ci się że myślisz tymczasem jesteś aracjonalny i manipulujesz informacjami<<< Wybacz, ale o jakich informacjach mówisz? Między Ukrainą (wspieraną przez hamerykańską firmę "reklamową"), a Rosją trwa regularna wojna propagandowa. Do Ciebie nie docierają praktycznie żadne informacje. Dlatego zwracam uwagę na pewne oczywiste sprawy. Brak wykorzystania jeńców w ukraińskiej propagandzie świadczy o braku takich jeńców. Nie jest możliwa wojna z zajmowaniem terenu wroga bez brania jeńców. Kijów chwali się setkami jeńców branych tygodniowo. To ja się pytam: GDZIE SĄ TE TYSIĄCE wziętych do niewoli separatystów. Czyżby na Ukrainie wróciła moda na rżnięcie piłą i rąbanie siekierą ZWIĄZANYCH LUDZI ???