Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks tylko z konieczności

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy po ślubie 15 lat, nasze życie seksualne nigdy nie było wybujałe, ale nie narzekałem. Obecnie nie chce mi się kopulować z żoną, robię to średnio raz na 3 tygodnie, jak mam ochotę spuścić z krzyża, albo jak żona ma ochotę na pokiszenie w sobie mego ogórka. Nie ma tu problemu z atrakcyjnością żony - zdrowa, zgrabna, ładna i zadbana babka. Pomimo jej wieku faceci się za nią oglądają. A ja jak widzę takie fajne dwudziestki, to sobie myślę że taką to bym wypełnił penisem :-D Nie, nie zdradzam żony ani nie zamierzam, najbardziej mam ochotę na penetrację małżonki jak w ciągu dnia zobaczę kilka fajnych lasek godnych zerżnięcia. Wtedy po prostu inicjuję kopulację. Ma ktoś podobnie?

Gość gość
ale masz wspaniałe życie, jest się czym pochwalić, doprawdy, skontaktuj mnie z małżonką, podpowiem jej jak się od Ciebie uwolnić i zacząć cielesną przyjemność z życia czerpać (choć możliwe, że ładna, zgrabna i zadbana to ona już dawno jest dla innego)

Gość gość
Ja mam podobnie, nie chce mi się dymać żonki. Również jej nic nie brakuje, ale jakoś tak znudziło mi się.

Gość gość
Nie wiem jak może się to znudzić ? Mi chyba nigdy :)

Gość gość
Nigdy nie narzekałem na brak chęci ... :) Mam dużżżżo lat :)

Gość gość
Drodzy panowie brawo..Mój mąż też ma tak samo..znalazłam świetny sposób!!! Jestem też zadbaną 40 latką i mam młodszego kochanka..i to bez wyrzutów sumienia!!! Podsumowując 2 facetów jest ok

Gość gość
Słusznie ! Jestem facetem i mogę Ci przyklasnąć, jak tak sobie radzisz. Jego wina, że nie zaspokaja Twoich potrzeb :)

Gość gość
Żona też nie potrzebuje dużo, nie ma kochanka. Ja miałbym ochotę przerżnąć jakąś fajną cycatą młódkę.

Gość gość
Nie kombinuję, nie planuję kopulacji z dwudziestką. Nie zdradzam żony.

Gość gość
Gość 10.29 ..to w sumie nie jest tak źle..skoro twoja żona nie ma potrzeb to wszystko gra.Ja uwielbiam sexs z mężem..a z kochankiem jeszcze bardziej mnie kręci.Oboje mamy rodziny więc za często i za długo nie możemy ze sobą przebywać.Ani jemu a tymbardziej mnie zależy na dyskrecji..

Gość gość
jeśli facetowi brak ochoty na sex i to nawet z własną żoną niech się leczy ja mam seks codziennie a ochotę parę razy na dobę

Gość gość
i dodam że jestem facetem przed 50-ką

Gość gość
To jest tak jak u mnie. Mam chęci zawsze, a moja niekiedy.