Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem zniesmaczona 2 latka BEZ majtek

Polecane posty

Gość gość

chyba odwiedziłam przypadkiem prawdziwą patologię :o otóż, pojechaliśmy w weekend do dalekiego kuzyna aby odwiedzić zobaczyć dziecko . Zyją tam razem z rodzicami , 3 braćmi jego plus on i jego dziewczyna . Rodzice mają grosze na emeryturze oni nie pracują i ciągle piją alkohol ( a towarzystwo 30+) jak ich odwiedziliśmy o 9 rano (!!!!) już śmierdziało od nich % ale do rzeczy. Zszokowało mnie, że w takim męskim dorosłym towarzystwie lata sobie prawie 3 letnia dziewczynka bez MAJTEK... niestety krótka spódniczka powodowała to, że było widać jej narządy płciowe bardzo wyraźnie a ci wujkowie chętnie ją brali na ręce...niby nic ale ja byłam ZSZOKOWANA

Gość gość
to dlaczego nie zwróciłaś im uwagi, że chodzenie bez majtek jest na przykład niehigieniczne?

Gość gość
bo byłam gościem ale już nigdy tam nie pójdziemy co za patologia :(

Gość gość
gość czy nie gość, a jakby dziecko tłukli, to też nie byłoby reakcji z Twojej strony? to po co teraz poruszasz ten temat na forum?

Gość gość
Bo to ja byłam tą 3 letnią dziewczynką. Taki FETYSZ.

Gość gość
autorka nie zareagowała, bo łatwiej obrabiać komuś du/pe na forum, niż interweniować kiedy dzieje się coś złego

Gość gość
Pewnie strzelaja malej palcowke :)

Gość dolce letuce
Autorko, podbudowalas sobie samopoczucie? Ciekawe tylko dlaczego nie zareagowalas, bo ze niby co? Ze taka taktowna jestes? smiech na sali. Pewnie ucza mala chodzic bez pieluchy... Trzy dniowy program oduczania dziecka uzywania pieluch i pampersow polega na puszczaniu dziecka wolno, bez pieluchy czy spodni zeby maluch wiedzial co sie dzieje, jak ma majtki czy spodnie czyje sie jak w pampersie i program nie dziala. A to ze pija to inna sprawa, chociaz jak wszyscy na tym forum pewnie podkolorowalas zeby pojechac po rodzinie ;)

Zgłaszam Cię ty zboku o pedofilskich skłonnościach, fuj, sam sobie strzel palcówkę imbecylu.