Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego część kobiet wyraźnie lubi eksponować duży dekolt?

Polecane posty

Gość gość

Zwłaszcza te w średnim wieku? Także swoim zachowaniem np poprzez częste pochylanie się itp?

Gość gość
to nie ekspozycja tylko wywalanie balonów czesto brzydkich by kusic faceta , mnie to brzydzi , jest niesmaczne , a kobiety takie kojarza mi sie z paniami lekkich obyczajow .

Gość gość
Nie wiem, nie wywalam, bo się wstydzę, bo jak faceci tylko zobaczą kawał cyca, to zaraz zaczynają głupio komentować, może jak będę starsza to będę się podbudowywać takimi komentarzami :/

Gość gość
Ale dlaczego tak to lubią? I wcale nie muszą ubierać się wyzywająco- tylko duży dekolt

Gość gość
Czasem cycki są wielkie i zawsze wystają spod bluzki, Mam ten problem i co mam w golfie w lecie chodzić?

Gość gość
dekolt od dekoltu sie rózni i nie trzeba zakładac golfów . ale wymiona wylewajace sie to oblecha

Gość gość
A ja nie mam ochoty dusić się w lecie w t shircie. Praktycznie w każdym topie mi cycki wystają.

Gość gość
Ale dlaczego dlaczego?:-)

Gość gość
Większość koszulek i topow jest szyta na deski, maja za glebokie dekolty,kobiety z dużym biustem maja problem bo albo dekolt za duży albo muszą się ubrać pod szyje.

Gość gość
chca kusic facetow

Gość gość
Bo chcą być sexi.

Gość gość
Moja kolezanka ,specjalnie manipulue cyckami facetow,swojego faceta... dobrze wie jak postepowac ..

Gość gość
Chyba jakaś kobieta zazdrości innym że mają śliczne piersi i super wyglądają w bluzkach z dekoltem. :)

Gość gość
Zazdroszczą że mają bardzo ładne piersi.Nniektóre chodzą bez stanika,ale one mają śliczne i jędrne piersi więc im niepotrzebny.

Gość Nie dla epatowania cycem

Jak są młode i mają ładny biust to ok jest na czym zawiesić oko. Gorzej jak ten zwyczaj dekoltu do pępka pozostanie w wieku 50+ i ten biust jest tragicznie pomarszczony i przez to obleśny . Wówczas to zamiast cieszyć męskie oko zbiera nam się na mdłości . Cóż kobieta z klasą również bardzo młoda nigdy nie epatuje sexem.