Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Incognito91

Co mam zrobić jestem w ciąży a nie potrafimy się dogadać z facetem !!!;((

Polecane posty

Odkąd jestem w ciąży ,cały czas się coś psuje ,, miałam wypadek w którym na całe szczęście wyszłam cało ... A to ze buzuja hormony to druga sprawa jestem w stanie wyprowadzić z równowagi najbardziej spokojnego człowieka ;( nie widząc w tym nic złego . Chyba poproście jestem szczera aż do bólu nie umiem ukrywać ze się z czymś nie zgadzam i otwarcie o tym mowię . Dla jednych może okazać się to chore drugi mnie poprze . Do czego chce nawiązać z tym wszystkim jestem w związku od 4 lat jesteśmy narzeczenstwem o ślubie nigdy nie rozmawialiśmy może dlatego ze sama nie mam takiej potrzeby . Wszystko jakoś zawsze przechodziliśmy wiadomo kłótnie nawet szarpaniny zazdrośc , ale teraz to już wszystko to przebijamy . Jestem uparta i zawsze chce postawić na swoim . On nie rozumie moich najmniejszych potrzeb a te największe to z pewnością nawet nie wie o czym do niego mowię .. Nie potrafimy ze sobą rozmawiać . A kiedy już dochodzi kończy się wyciąganiem brudów z przed lat . Potrafię wzywać go od najgorszego on wyrzuca mnie z domu .. Niewiem co mam już myślec czy może iść na terapie , jakieś wyciszenie . Kiedy spotykamy się w domu mam ochotę go wyrzucić przez okno żeby mi tylko nie wchodził w drogę .. Dużo bym jeszcze pisała .. ale sens w rozposywaniu jest żaden poprószy jest kibel w naszym związku a za 4 miesiące pojawi się Nasze Dziecko ...

Gość gość
Tak, idź na jakąś terapię, bo jesteś nienormalna. Ciąża Cię nie usprawiedliwia.