Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydziuch26lattt

Da się przeżyć całe życie będąc samotnym ???

Polecane posty

Gość wstydziuch26lattt
worek cementu Ja takiego spokoju i własności nie chcę. Co mi, że chałupa cąła dla mnie jak będę się bał w niej sam spać ? Ludzie wiedzą kto jest samotny i prędzej Cię napadną niż normalną rodzinę. Z resztą ja mam potrzebę bycia z kimś. Jako dziecko byłem rozrywkowy, lubiłem się bawić. Gdy byłem na wakacjach u kuzyna i po 2 tyg wracałem do domu to płakałem w pociągu że dopiero za rok się zobaczymy :D Gdy kogoś polubię to bardzo się przywiązuję i taka osoba jest dla mnie wszystkim.

Gość wstydziuch26lattt
Nie wiem czy mogę to nazwać pasjami. Chciałbym na przykład na żagle wyjechać np. nad wodospad KRKA w Chorwacji :P Chciałbym się z kimś zabrać, sam sobie łódki nie wynajmę. Nad Morze na kajaki też by było fajnie. Grunt to dobra ekipa :P Nawet przy grillu można się super bawić. Chodzi o takie spędzanie czasu z drugą połówką i kilkoma najbliższymi znajomymi. Zazdroszczę tego innym. Jak byłem malutki to nie bakowało mi tego i wtedy byłem szczęśliwy. W berka się bawiłem, w chowanego, w piłkę graliśmy. Codziennie to było i aż chciało się żyć. Dobrze wspominam tamte czasy.

Gość wstydziuch26lattt
Chyba większośc ludzi tak ma broken. Człowiek jest istotą stadną. Tylko nieliczni potrafią zamknąć się w klasztorze na przykład. Dawaj się przytulać :D Jeszcze chcę ;) Ciepło nam będzie a kolejna chłodna noc nadciąga ... Upałów to już nie będzie ale z tydzień na poziomie 28 stopni mógłby się jeszcze trafić :P

:) jesteś moją bratnią duszą czy o co chodzi?:D piszesz wszystko czego chcę, łącznie z tą pogodą i grillem:D kurfa, dlaczego nie znamy się w realu:D tak, chcę tulasków:) zawsze chcę tulasków

Gość wstydziuch26lattt
No to tulimy się mocno na dobranoc broken. Muszę zmykać bo jutro rano do pracy :(Miło to słyszeć, a może i w realu też dałoby radę się spotkać. Ale to długa droga jeszcze. A skąd jesteś ? Możesz pisać tu, jutro na pewno się odezwę. Słowny jestem więc luz. Może ktoś dołączy się do tego tematu jeszcze. Zawsze to szansa dla nas wszystkich. Mi już się lepiej zrobiło niż było gdy zakładałem ten temat. Wystarczy z kimś pogadać, pobyć ... Odrazu wracasz do normalności, dostajesz kopa i bierzesz z życia całymi garściami ;) Dobranoc, karaluchy pod poduchy :P No ale najpierw się wtulamy w siebie mocno, tak bardzo mocno :D Najwyżej się skleimy.

Gość wstydziuch26lattt
Wykąpałem się i idę lulu :D Przytulę poduchę, pomyślę o Tobie i zasnę. Od jakiegoś czasu mam też takiego dużego misia i zawsze z nim śpię :D Też się przytulamy :P To tymczasem ... a Ty jak możesz posiedzieć to fajnie masz. Ja to już powinienem spać bo wstaję o 4:00 :( Ciężko tak :P

lol, jakiś mężczyzna myśli o mnie przed snem:) ja mam tygrysa do przytulenia:) i dwa pieski w sensie sztuczne, bo moje zwierzaki nie chcą ze mną spać

Gość wstydziuch26lattt
Przy tygrysie to przynajmniej bezpieczna :P

Gość brokeninside87
:-P

Gość gość
mam tak samo jak autor tez mam 26 lat samotnosc mnie dobija

Gość wstydziuch26lattt
ooo jaki miło ;) W ulubionych miałaś temat, że go odnalazłaś ? Buziak broken :D

Gość gość
broken ? Przytulanie jest lepsze od seksu ? Przytulanie to jest element seksu . To jest to prawie to samo co seks. Równie dobrze mozesz stwierdzić ze całowanie sie jest lepsze od seksu.. Inaczej wygląda przyytulanie sie miedzy kobietą a mezczyzna , a inaczej miedzy dwiema kobietami

Gość gość
wstydziuch26 a co mam ja powiedziec? mam 30 i cale zycie sama, izoluje sie od innych przez to ze widze za kazdy jest ladniejszy ode mnie i w towarzystwie takich osob jest mi bardzo przykro, mam kilku znajomych, w zwiazku nie bylam, wiekszosc czasu przy komputerze

Gość wstydziuch26lattt
broken :(

Gość wstydziuch26lattt
broken, wejdź tu jeszcze :(

Gość wstydziuch26lattt
Zakończę temat na 50 odpowiedzi :P Jest 49 ... niby duży lotek. Ale nieee ... 50 niech będzie ;) Nie pisać, wykasowany temat z ulubionych :P

Gość bedzie po mojemuw
51

Gość gość
Da się Ale co to za życie... :(

Gość czczyy
a ktoś z was tak żyje

Gość gość
jest tu ktoś jeszcze ?