Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałam zrobić żart chłopakowi i mam teraz ogromne limo

Polecane posty

Gość gość

Miało być śmiesznie a skończyło się płaczem. W nocy zaczaiłam się na mojego chłopaka i wyskoczyłam z zza drzwi (jak już mnie minął) z dzikim wrzaskiem a on mi tak przywalił w twarz łokciem że aż się od drzwi odbiłam. Strasznie mnie teraz przeprasza, bo zrobił to odruchowo a ja mam siniaka. To nie prowo, tylko moje pomysly:(*

Gość gość
trzeba było wymyśleć jakiś bardziej wykwintny żart , np. zaczaić się z nożem do niego gdy śpi. śmiechu by było ....

Gość gość
Wszyscy mnie teraz pytają czy to ''X'' mi zrobił a ja nie zaprzeczam bo wiem że i tak nie uwierzyliby w moją opowieść o żarcie...:o

Gość gość
Hahaha fajnie jakby ci czache rozpier'dolił, powinien jeszcze ci nakopać po cip'ce tak żebyś sie zesrała z bólu

Gość gość
21;27 PODSZYW Ale sama nie mogę uwierzyć, że mi coś takiego strzeliło do głowy:( Jemu było jeszcze bardziej przykro niż mi jak sięzorientował co się stało. A ja się wydarłam i chciałam mu skoczyć na plecy, było ciemno a on odwracając się znokautował mnie łokciem. No tego nie przewidziałam

Gość gość
Chociaż już zimno i wiaterek sierpniowy, to ja popylam w okularach przeciwsłonecznych jak jaki debil. :o

Gość gość
Chciałam go jeszcze złapać za penisa i go ugryźć ale to na pewno by mi sie nie udało :(

Gość gość
NIE, chciałam tylko go przestraszyć jak wracał do domu (nie wiedział że jestem). On nigdy nie zapala światła, tylko po pracy kieruje się zmęczony do łazienki i potem sypialni. Więc ja stanęlam obok drzwi, jak wszedł i mnie minął to wrzasnęłam i na niego chciałam skoczyć i wtedy oberwałam:( Miało być śmiesznie a skończyło się płaczem

Gość gość
myśmy kiedyś z wygłupów wybili szybę w drzwiach do pokoju, pokaleczył sobie całą rękę az do łokcia, potem z tym bandażem wyszedł wyrzucic szkło - sąsiedzi mieli gadania na miesiąć, że się bilismy, az krew leciała :)

Gość gość
Hahaha ... to masz swój żart. Pech zażartował Ciebie.

Gość gość
Hihi, u cb też dobre z tą szybą