Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam że na tym forum jest przesyt nikomu niepotrzebnych tematów

Polecane posty

Gość gość

Nie włączając w to trollingu

racja. na innych forach z tego co zauważyłam jak jest kolejny temat o tym samym to się tematy łączy. albo każe wejść autorowi na starszy temat.

>>>racja. na innych forach z tego co zauważyłam jak jest kolejny temat o tym samym to się tematy łączy. albo każe wejść autorowi na starszy temat.<<< Pewnie dlatego, że na innych forach działa MODERACJA :D :D :D. x Hitem jest dla mnie forum elektroda, gdzie potrafią zdjąć lub zablokować temat za... pisanie z błędami ortograficznymi, albo... notoryczny brak zrozumienia napisanych przez innych odpowiedzi :D :D :D.

Gość gość
Jak to nikomu, myślisz że autorów ktoś zmusza do ich zakładania? :D

Gość gość
elektroda jest dla czubków dłubiących pierdoły często do niczego nieprzydatne :-)

>>>elektroda jest dla czubków dłubiących pierdoły często do niczego nieprzydatne<<< Napisał głąbuś, który uważa, że jak sam czegoś nie rozumie, to dla innych sensu mieć to nie może :D :D :D. A Ty skąd wiesz: co jest na tym forum? Ja np. znam tylko jego malutką część, z której korzystam, gdy potrzebuję innego spojrzenia na jakiś techniczny problem.

>>>Jak to nikomu, myślisz że autorów ktoś zmusza do ich zakładania?<<< Nikomu oprócz autora tematu :D :D :D.

Gość gość
A ja tam często zaglądam i w przeciwieństwie do ciebie odróżniam co jest przydatne i ma sens od pierdół tworzonych tylko dla satysfakcji jakiegoś psychola, typu elektryczna drapaczka do tyłka z silnikiem od pralki :D

Ja ostatnio sprawdzałem informacje nt. superjasnych diod. Mój prawdziwy podziw :D :D :D wzbudzili ludzie, którzy budowali skomplikowane układy elektroniczne, do zasilania w aucie diody, mającej zastąpić homologowaną żarówkę (i to tak, aby zamiana nie rzucała się w oczy) :D :D :D.

Gość lanser
jest przesyt debili którzy zakłądają te debilne tematy.

Gość lanser
notoryczny brak zrozumienia napisanych przez innych odpowiedzi>> i bardzo dobrze jak ktoś jest debil to powinno się mu dać liczydło nich się uczy dodawać a nie komputer. dziwna socjalistyczna mentalność społeczeństw powoduje że ludzie uważają że wszystko powinno być dla każdego a niby dlaczego każdy musi mieć komputer czy internet i po co ? od zawsze jeden pracował głową a drugi rękami. jak ktoś nie jest w stanie ogarnąc liczydła po po co wchodzi na elektrodę.ban jak najbardziej zasłużony,analfabeci do elementarza :D świętą reklamę zrobiłeś elektrodzie :D

Gość lanser
ja je muszę wszystkie czytać bo nie mogę się oprzeć i też staję się... :-(

>>>świętą reklamę zrobiłeś elektrodzie<<< Niech mają :D :D :D. Dużo pożytecznych rzeczy u nich przeczytałem. Np. jutro spróbuję reaktywować stary dysk (wg ich zaleceń).

Gość lanser
nie uzywam... bardziej sie postaraj :D poza tym uwazaj z podszywami znam takie sztuczki o ktorych ci sie nie snilo i przykra niespodzianka cie moze spotkac :D

Gość gość
Taka prawda