Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podejrzewam meza o zdrade prosze o rady co robic

Polecane posty

Gość gość
Powiedzmy sobie szczerze, że pierwszym symptomem zdrady jest pilnowanie komórki. Skoro u niego tego problemu nie ma, to najprawdopodobniej zdrady też nie ma. Raczej zaspokaja się sam, ale zapytany o to ma prawo być zażenowany. Pomyśl sama, że też byś się tak czuła, gdyby cie o to zapytał. No pomyśl... Prawda? Raczej porozmawiaj z nim o jego potrzebach. A może niech sobie wieczorami "jedzie na ręcznym", a ty w tym czasie zrobisz mu striptiz, albo będziesz szeptać sprośne teksty do uszka? Ty się nie zmęczysz, a on będzie rozładowany w domu i przy tobie. Wierz mi, że to jest sposób :)

Gość gość
piszesz ,ze jestes szczesliwa mężatką - chyba jedna nie jestes bo podejrzewasz o zdrade a mąz napewno Cię zdradza

Gość gość
A gdzie pracuje?

Gość gość autorka magia
Jestem taka podejrzliwa wlasnie z przeogromnej milosci do niego. I jestem z nim szczesliwa mimo podejrzen - bo poki sie nie potwierdza, wmawiam sobie ze to moje chore urojenia

Gość gość
Mam 32 lata a to co napisalas rozbawilo mnie :D serio dla Ciebie to problem ze maz sie podmywa? Moj tez to robi po wizycie w toalecie i ja rowniez.po to wlasnie mamy bidet w domu.

Gość gość
Powiedzmy sobie szczerze, że pierwszym symptomem zdrady jest pilnowanie komórki. Skoro u niego tego problemu nie ma, to najprawdopodobniej zdrady też nie ma. Raczej zaspokaja się sam, ale zapytany o to ma prawo być zażenowany. Pomyśl sama, że też byś się tak czuła, gdyby cie o to zapytał. No pomyśl... Prawda? Raczej porozmawiaj z nim o jego potrzebach. A może niech sobie wieczorami "jedzie na ręcznym", a ty w tym czasie zrobisz mu striptiz, albo będziesz szeptać sprośne teksty do uszka? Ty się nie zmęczysz, a on będzie rozładowany w domu i przy tobie. Wierz mi, że to jest sposób :)

Gość gość
jestes zakochana przejdze Ci zobaczysz pocierpisz i dalej bedziesz życ wszystko się da przezyć nwez dobrego adwokata,żeby go oskubał

Gość gość
Dobrze się czujecie? Jaka zdrada? Kiedy niby? Na zakupach? x Facet sobie dupę umył, bo może go swędziała. Nie musi się zwierzać żonie dlaczego dupę sobie myje! ja rozumiem szczerość w związku, ale to już przesada. Nikt nikogo nie zdradza a wy jeszcze autorkę nakręcacie... I z tego gdzie i ile razy się masturbował też nie musi się zwierzać, litości...

Gość gość autorka magia
Dla mnie to nie problem, ze sie podmywa. Tylko ok, jezeli robilby to kazdego wieczora albo zazwyczaj, ale nie -m on to robi albo jak danego dnia sie nie wykapie (bo cos tam) albo np. jak mam mu zrobic loda to tez sie czasem podmywa zeby byl pachnacy :), ale nie ze po 3 godzinach od kapieli "jajka mu sie spocily" No sorry ale nie potrafie tego wyjasnic, a on tez mi nie potrafil bo sie speszyl

Gość gość
na bank Cię zdradza!

Gość gość
Za dużo teorii spiskowych snujesz. Skoro wykąpał sie po pracy to był czysty,więc może w czasie kąpieli się zaspokoił i resztki zostały na bieliźnie. A tak na 100% byłaś pewna,że to była sperma?

Gość gość autorka magia
Nie myl d**y tylko penisa! A to roznica. Spoko jak sobie wali konia to ok, ale nie mam tez tej pewnosci, ze mnie nie zdradza. I o to sie rozchodzi. Bo jakbym wiedziala, ze sobie musial zwalic nawet w pracy ok, no ale jednak mam obawe, ze moze ma jakas kobiete.

Gość gość
Speszył się, bo KAŻDY by się speszył, jakby go ktoś pytał czemu sobie dupsko myje. Zapytaj go jeszcze czy sobie nitka dentystyczna wyczyścił przerwę między górną czwórką, a piątką. I jeszcze, czy sobie wyciągnął syf z ucha. Nożesz, kobieto ogarnij się !!! Bo sobie związek zrujnujesz - każdy człowiek potrzebuje odrobiny intymności. Ty jesteś chora albo ci hormony buzują !!!

Gość gość autorka magia
A co innego bialego moze byc na meskiej bieliznie?? Mocz nie zostawia bialych sladow :D

Gość gość
Piszesz i piszesz jak nakręcona. W kółko to samo. Niby zadałas pytanie, a wogóle nie czytasz co ci ludzie piszą i radzą.

Gość gość
Gdzie pracuje twoj maz, ze moze tam sobie walic?

Gość gość
to gdzie on pracuje skoro może sobie walić konia w pracy kiedy chce? Bo nikt normalny i o zdrowych zmyslach w pracy nie ma czasu na takie sprosnie rzeczy...

Gość gość autorka magia
Czytam bardzo uwaznie co piszecie - ale odrzucam co z czym sie nie zgadzam np. walenie konia w domu czy we wannie itp. Po prostu dyskutuje

Gość gość autorka magia
pracuje w biedronce na kasie

Gość gość
"odrzucam co z czym sie nie zgadzam np. walenie konia w domu czy we wannie " a niby dlaczego w wannie nie? do wanny tez mu zaglądałaś?

Gość gość
No to sie usmialam, w biedronce na kasie wali sobie konia, padlam

Gość gość autorka magia
Ktos sie podszyl juz pode mnie - nie napisze gdzie maz pracuje. Nie chce tutaj o tym pisac.

Gość gość
No ale napisz tylko jaki ma charakter pracy - w końcu może wspólnie do czegoś dojdziemy. Przeciez nie chodzi nam o szczegóły.

Gość gość
Ale nie musisz pisac dokladnie w jakiej firmie, tylko mniej wiecej, jaki rodzaj pracy

Gość gość autorka magia
Ma prace fizyczna

Gość gość
A pracuje w męskim towarzystwie, czy w mieszanym?