Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna ania33

maz mnie zostawil ,nie wiem jak zyc

Polecane posty

Gość gość
ty się pytasz dlaczego? dlatego, że sobie na to pozwoliłaś - on wiedział doskonale, że nie musiał już się starać skoro masz z nim dzieci, to pierwsza na pewno nie odejdziesz; skoro nie musiał się starać, to po pewnym czasie mu się znudziła zabawa z dom kobieta niestety ponosi większe konsekwencje z posiadania dzieci niż facet nie jest to sprawiedliwe, ale tak jest i dlatego trzeba mieć tego świadomość jak się decydujesz w większości takich przypadków kobieta tylko na tym traci i ma małe szanse na ułożenie sobie życia w większości takich przypadków facet zyskuje wolność od odpowiedzialności i ma ma duże szanse na znalezienie nowej partnerki

Gość smutna ania33
nie wiem po co mowi ze mnie kocha, skoro i tak nie bedziemy razem mieszkac i mowi wprost bedzie przychodzil tylkow odwiedziny do dzieci , bo to logiczne ze nie mieszkamy razem czyli juz nie tworzymy zwiazku. zalamalam sie. a moje coreczki pokochal bardzo ,czy na zakupy czy do szkoly razem ..

Gość gość
co tzn "on cię wział " ? ze wsi jestes ? może byłaś młodsza i chciał się pobawić w rodzinę ale twoje dzieciaki i sytuacja po latach go przerosła wtedy najlepsze rowziązanie - wynoszę sie, wynajmuje sam mieszkanie i jest super, będę odwiedzać dzieciaki ale miał dosyć , pewnie również od czasu do czasu przyprowadzi sobie jakąs laseczkę na swoją nową kwaterę - która zabuja sie w nim tak samo jak ty życie

Gość smutna ania33
Tak tylko jego planow czy marzen wlasnie bylo miec dom i dzieci ,rodzine , to nie typ faceta babiarza, poznalismy sie w takim czasie gdy mi bylo ciezko gdyz stracilam meza , a on byl po rozwodzie ,gdzie zona go zdradzala .... potrzebowalismy ciepla,milosci ,przytulenia ,polaczylo nas wiele ,bardzo duzo spraw. no i doczekalismy sie cudnych blizniakow ,przy zagrozonej ciazy:( a TERAZ NAGLE TAKIE COS

Gość gość
czyli "wziął " cię z biedy i zawiózł do Anglii do bogatego domu ? znudziłas się , na 100% znajdzie sobie nową

Gość smutna ania33
TERAZ tez zle nie wygladam ,z reszta on byl juz ojcem gdy go poznalam ,byl po rozwodzie chyba stanal na nogi , bo jest butny i teraz szuka wolnosci

Gość gość
to co napisałaś wiele wyjaśnia do pewnego stopnia większość osób nie jest w stanie kochać cudzych dzieci ludzie nie wiedzą jakie to jest trudne łatwiej o konflikty i odejście, nie ma się takiej więzi jak z własnymi szkoda, że zdąrzył narobić ci kolejne zanim stwierdził, że nie da rady co za beznadziejny facet!!! nie masz za kim rozpaczać - nie jest wart nawet jednej myśli może walcz o to niech 2 jego dzieci mieszka na stałe u niego - niech sobie nie myśli, że nie ma żadnych obowiązków jak można zwalić wszystko na jedną osobę???

Gość gość
on jest sku/rwie/lem , wiadomo że ty będziesz za nim skamleć bo miałas dobry byt i oparcie i będziesz go bronic jak niewolnik swojego Pana który daje jeść ale to nie obala opinii że on jest sku/rwie/lem

Gość smutna ania33
gosciu 11,21 w zyciu nie oddam swoich dzieci ,jestem z nimi bardzo zwiazana , dzieci to nie zabawki!! dzieci sie kocha caly czaS Pozatym mam pomoc domowa, emcje mi padaja juz , tak ze wsu byla moja babcia ,,i mowila ze wziial,,. puszczaja mi newry ,emocje tylko rzadza , placze caly czas a Ty sie czepiasz glupot jakis.

Gość smutna ania33
tak bardziej mialam w nim opracie niz kase , tak oparcie ,rozmowe ,przytulenie. ostatnio przezylismy duzo , jego ojciec ma bialaczke.mamy niewyjasniowe sprawy w jego rodzinie zaczal popijac,ze zlosci rozwalil tablet i telefon

Gość gość
no to ma problem z alkoholem, chce uciec w inna rzeczywistość , teraz jak jest sam będzie mógł się wyluzować

Gość smutna ania33
poznalismy sie w uk ,gdy nie bylam w super sytuacji ,ale razem duzo osiagnelismy.on nie mial nic ,ja rowniez, brakowalo nam czasem na chleb ,ale dalismy rade , ateraz takie cos

Gość gość
aaa, czyli on sam ma więcej niż 2 dzieci i on myśli że z niego taka cudowna partia???? no po prostu brak słów tak całkiem łatwo to mu już nie będzie sobie życie układać na nowo ponawiam to co napisałam - niech weźmie na siebie odpowiedzialność i niech się zajmie wychowaniem walcz o to, żeby właśnie wolnego czasu dla siebie nie miał dlaczego wszystko ma spaść na ciebie??? gdzie twoja wolność?

Gość smutna ania33
ale ja mu pozwalam na jakiegos grilla , przychodzili znajomi ,wiadomo ze byl alkohol. ale do tej pory bylo normalnie

Gość kafaryna
Przytulam Cię mocno. Ciężkie chwile przeżywasz, ale słońce musi kiedyś zaświecić.

Gość gość
no wiadomo, jesteśmy tylko ludźmi i nie będziemy roztrząsać co zrobiła nie tak a dlaczego itd szkoda tylko że obowiązki codzienne , te najcięższa spadają na kobietę a facet zawsze może sie wyrwać a jak mu sie znudzi wolnosc to wróci do gniazdka a kobieta musi dxwigac krzyc i nie ma możliwości sobie"odpocząć"

Gość gość
i właśnie o na to liczy, że dzieci nie oddasz większość facetów na to liczy przecież to ich ojciec więc źle im z nim nie będzie skoro dzieci to nie zabawki, to dlaczego zakładasz inne standardy dla siebie i dla niego? - przecież on właśnie chce Tobie dzieci zostawić żeby mieć więcej czasu dla ciebie :) Okay, to może chociaż opieka naprzemienna równa ilość dni u ciebie i u niego nie wkurzaj sie na mnie bo akurat jestem po twojej stronie na własne życzenie się obciążasz obowiązkami które nie są tylko twoje nie lepiej, żeby on sobie układał życie z nową panią a ty się męcz wychowaniem, nie będzie ci przeszkadzało jak na któreś spotkanie przyjdzie w towarzystwie? jak dzieci będą u niego dużą ilość czasu, to jemu też będzie trudno kogoś szukać on jest butny bo myśli, że będzie wolny od odpowiedzialności może czas go wyprowadzić z błędu :)

Gość smutna ania33
wlasnie zadzwonil i powiedzial ze jak chce moze odejsc z blizniakami , ja sie nie zgodzilam . zabije sie mam dosc

Gość gość
jak można MATCE zaproponować zabranie 3 letnich dzieci ? kobieto co to za facet, wez otwórz oczy , zdejmij klapki taka propozycja jest niezrównoważona

Gość smutna ania33
tak powiedzial ,ze ja zabieram starszych a on blizniaki nasze. k***a popieprzylo go juz calkiem , tymabrdzije ze jestem z dziecmi 24 godz na dobe

Gość smutna ania33
up up up