Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

41lat dziecko, czy to ma sens?

Polecane posty

Gość jordgubbe
Witam, moim zdaniem nie powinnaś przejmować się opinią inny w związku z Twoim planowanym ślubem, to Twoje życie i Ty sama masz prawo decydować o tym z kim i w jaki sposób chcesz się związać, bo nikt za Ciebie życia nie przeżyje. Jeśli chodzi o dziecko to sama nie wiem co CI poradzić , matka mojego chrześniaka urodziła go w wieku 41 lat, ciąża była zagrożona, więc były pewne komplikacje ostatecznie urodziła zdrowego i ślicznego bobaska ale niestety nie o własnych siłach- konieczna była cesarka. Skonsultuj się z lekarzem, to na pewno rozjaśni Ci sytuację ;-) W ostateczności zostaje jeszcze adopcja, jeśli w ogóle jesteś zainteresowana taką opcją..

Gość gość
idź do lekarza i zapytaj, zdecydowanie lepsza taka 40 stka na matkę niż durna dziewucha tuż po 20 stce nie mająca nic do zaoferowania od siebie... prowadzisz aktywny tryb życia lubisz sport, nie masz nałogów to pewnie jesteś biologicznie młodsza niż jakieś młode d**y z petem w japie i z kielichem

Gość gość
"W ŻYCIU, DO JASNEJ CHOLERY! Górna granica wieku, kiedy rodzi się jeszcze dziecko to wiek ok. 40. Ty autorko, już go przekroczyłaś. Bacząc na to, że Twoje komórki jajowe już nie wykazują się wysokojakościowym materiałem genetycznym," A kto tak powiedział, pokaż badania naukowe.No i już debile kafeteryjni w akcji, jaki wy jednak głupie jesteście, normalnie szok. DO CIEMNEJ MALARII LEPIEJ JUŻ NIC NIE PISZ.:)

Gość gość
"ostatecznie urodziła zdrowego i ślicznego bobaska ale niestety nie o własnych siłach- konieczna była cesarka." xx no i super, że miała taki luksus jak cesarka, nie umęczyła siebie i dziecka przynajmniej, wiele kobiet błaga o cc i niestety muszą katować się sn ( podczas którego zresztą, czesto dochodzi do podduszeń dzieci, kończących się porażeniem mózgowym, czy też innych powikłań, o których głośno się nie mówi), także cc to dodatkowy plus późnego macierzyństwa :)

Gość gość
Z tego co wiem, kobiety mogą rodzic aż do menopauzy! Tak jest !

Gość gość
ty musisz wiedzieć czy 41 lat to dobra pora. Jeśli jesteś szczęśliwa z partnerem to nie patrz na rodzinę i rób swoje. I pamiętaj! nigdy nie pozwól aby ktoś decydował o twoim życiu. Gdybym ja słuchała mojej rodziny dziś był nadal tkwiła w chorym związku. A tak zerwałam z nieodpowiednim kolesiem i dziś jestem szczęśliwa.