izulek88 0 Napisano Sierpień 26, 2014 D.... Bylas prywatnie u dietetyka czy panstwowo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMILA11 0 Napisano Sierpień 26, 2014 Izulek 26.08.14.........72.0kg.........-0,0...............72.0kg ......69 Kamila 26.08.14.........76.0kg.........-0,0...............76.0kg ......72 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 26, 2014 D... Nie chce sie wymadrzac ale radzilabym zrezygnowac z bananow i mleka przy pco Jest to bardzo nie wskazane w naszym przypadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2014 prywatnie, w "Dobrym Dietetyku", właśnie skończyłam gotowanie szynki z piersi kurczaka, bo mam jutro w menu sałatkę z tym, a wolę sama ugotować, niz kupować naszpikowaną różnościami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 26, 2014 D a skad jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość D odbananów Napisano Sierpień 26, 2014 w czwartek mam konsultację, to o to dopytam, bo ani za mlekiem ani za bananami nie przepadam, więc byłoby mi to zupełnie obojętne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2014 z Lublina, a Ty chodzisz państwowo? bo szczerze mówiąc o dobrych dietetykach na NFZ nie słyszałam, a może istnieja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sok z burakow Napisano Sierpień 26, 2014 Witajcie:) ja tez postanowilam wziasc sie za siebie, choc brak mi motywacji mimo zbyt duzej wagi, postaniwilam od wczoraj na poczatek porzucic slodycze....slodkie napoje i wody oraz nie jesc po 18, starajac sie jesc 5 posilkow dziennie....chetnie dolacze do Was :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość D odbananów Napisano Sierpień 26, 2014 Sok z buraków, witaj, z tym niejedzeniem po 18 to różnie bywa, zależy o której chodzisz spać, bo ja jako nocny marek (24-1) jem kolację o 20 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 26, 2014 Sok..dopisz sie do tabelki D...ja tez bylam w dobrym dietetyku zaplacilam 3stowy masakra Na ile masz opracowana diete? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 26, 2014 Ja chodze spac kolo 21-23 zalezy od dnia ale kolacje max jem o 18,30-19.00 jesli mnie nie ma w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2014 izulek hmm, czyli nie jesteś zadowolona z dd? co Ci się u nich nie podobało? dietę miałam rozpisaną na miesiąc, teraz w czwartek wprowadzamy trochę zmian, bo spadek wagi jest taki sobie, docelowy program na 7 miesięcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 26, 2014 Umowilam sie do diabetologa dopiero potem kieruja cie do dietetyka :-/ Na nfz termin koniec listopada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sok z burakow Napisano Sierpień 26, 2014 Ja z fona pisze wiec ciezko dopisac sie do tabelki ale zrobie to jak wejde na kompa. W sumie tez pozno chodze spac ale mysle ze 18 gora 19 ostatni posilek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 26, 2014 Rozpiske mam na 3tygodnie po niecalym 1,5tyg jedzenie sie powtarza Liczylam bardziej na kreatywne menu za taka kase Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 26, 2014 Sok..ja tez. Pisze z fona bo laptop zepsuty na naprawe sie doczekac nie moze :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość D odbananów Napisano Sierpień 26, 2014 z tym powtarzaniem się potraw to prawda, ja również liczyłam na coś bardziej kreatywnego, dlatego też poprosiłam o dołączenie kilku moich przepisów, jeżeli będzie taka możliwość ( na szczęście spełniają normy ;) ), a ten spadek wagi, który masz w stopce, to przez te 3 tyg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 26, 2014 Podaj wage i cel ewentualnie date rozpoczecia jesli nie chcesz dzisiejszej Spadki wagi bedziemy podawac w poniedzialki To cie dopisze do tabelki jesli chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 26, 2014 Dzis rano wazylam 71,9 Tak spadek jest z 3tyg+podjadanie Ja dodatkowo wspomagam sie spalaczem tluszczu Moge go polecic lipotropic firmy amix i naprawde dziala a nie jak te szmelce z apteki plus pije herbata slim na spalanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość D odbananów Napisano Sierpień 26, 2014 no to powiem Ci, że masz ładny spadek, ja 2 w dół, ale u mnie na każdej diecie te 2-3 kg spadały bez problemu, a potem zastój, a ćwiczysz? ja mam w zaleceniach 3x60 min, trochę cieżko mi się przestawić, bo wcześniej ćwiczyłam po max 40 min, do tego codziennie rower Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sok z burakow Napisano Sierpień 26, 2014 26.08.14.........72.0kg.........-0,0...............72.0kg ......69 Kamila 26.08.14.........76.0kg.........-0,0...............76.0kg ......72 Sok z burakow 26.08.14........83kg.......-0,0..........83kg........75kg na dobry poczatek :p i stoje najgorzej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość D odbananów Napisano Sierpień 26, 2014 izulek ile tabletek dziennie tego bierzesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sok z burakow Napisano Sierpień 26, 2014 Tam 75kg mialo byc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2014 Sok nie martw się, ja mam tylko kg mniej niż Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 26, 2014 D... Cwicze zumbe co drugi dzien po 15-30min tez w dd kazala mi sie na basen zapisac i wiecej cwiczyc ale ciezko mi sie zmotywowac Kupilam skakanke i czekam na hula hop ponoc ladnie po tym cm z brzucha leca Sok ile masz wzrostu? Nie chodzi o to ile ktora wazy i ile ma do zrzucenia tylko o wspolna motywacje z kilogramami Ja jestem niska az 153wz wiec te dodatkowe kilogramy u mbie strasznie widac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sok z burakow Napisano Sierpień 26, 2014 Najgorsze jest to ze wiem ze musze schudnac ale ciezko mi sie do tego zabrac...jakos brak motywacji i natchnienia....bylam tez jakis czas temu u dietetyka ale wytrzylamam miesiac zaledwie... Gosc...dzieki za probe pocieszenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 26, 2014 Sok ucielas mi naglowek w tabelce :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sok z burakow Napisano Sierpień 26, 2014 Mam 170.. Izulek...wybacz, niezauwazylam...to przez tego fona :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 26, 2014 Sok z czym masz problem w odchudzaniu? Ja nie radze sobie ze slodkosciami ciezko mi odmowic sobie jak cos zobacze 3tyg temu startowalam z 75 gdybym nie podjadala bylby wiekszy spadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość D odbananów Napisano Sierpień 26, 2014 mam i skakankę i hula hop to z wypustkami ;), więc widzę że zestawy ćwiczeń podobne, ja katuję się jeszcze z Mel B, bo dobrze mi się z nią ćwiczy, z Chodakowską nie za bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach