izulek88 0 Napisano Sierpień 26, 2014 D..biore 5tabletek dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość D odbananów Napisano Sierpień 26, 2014 słodycze to tez mój wróg, zwłaszcza tuż przed miesiączką i w okolicach owulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sok z burakow Napisano Sierpień 26, 2014 U mnie tez glownie slodycze i slodkie napoje...i nieregularne jedzenie tez...ciezko mi jesc o stalych porach...a tak powinno sie jesc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 26, 2014 D.. Ja czekam na dostawe hh mam nadzieje ze do jutra dostarcza bo w czwartek jade do Uk na 2,5tyg Bedzie to dla mnie duze wyzwanie z niepodjadaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sok z burakow Napisano Sierpień 26, 2014 U mnie to rowerek stoi...hula hop...twister...i wszystko stoi i dojrzewa...oczy chca...ale ciezko sie zebrac. Myslalam o Mel B i jakis fitnes moze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 26, 2014 D..tez przed @mam ochote na slodkie i to ogromna.... Dzis wsunelam 4kawalki karpatki a teraz mam wyrzuty sumienia :-( Ogolnie mialam dzien do bani 0motywacji Dziewczyny stosujecie odchudzajacy body wrapping? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 26, 2014 Sok jesli lubisz tanczyc polecam zumbe jesli masz w miare dobra kondycje po godz mozna spalic 600-1000kcal zalezy od programu A co do jedzenia regularnego Staram sie jesc co3-3,5h i to naprawde duzo daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sok z burakow Napisano Sierpień 26, 2014 Ja nie stosuje i nie stosowalam...a sa efekty tego? Warto sprobowac? Nie mam problemu z kondycja....musze na cos sie zapisac no i skupic sie na tym regularnym jedzeniu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 26, 2014 Nie wiem ja dopiero zaczelam z tym body wrapem Ale u jakiejs laski na blogu wyczytalam ze mozna stracic 10cm w miesiecu narazie jestem po pierwszym zabiegu za miesiac moge napisac jakie efekty :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sok z burakow Napisano Sierpień 26, 2014 A jaki uzywasz kosmetyk i jakie sa odczucia w czasie zabiegu..,cos doczytalam ze piecze i boli a chetnie tez chyba wyprobuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sok z burakow Napisano Sierpień 26, 2014 Jej...a wieczorem to ciagle o jedzeniu mysle.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 26, 2014 Sok jesli cisnie cie wieczorem na jedzenie wypij szklanke cieplego mleka gdzies wyczytalam ze pomaga Ja po kolacji duzo pine wody niegzowanej Co do body wrap ja mam serum termoaktywne wyszczuplajace Piecze pod folia jak cholera Wyczytalam gdzies zeby zmieszac 2saszetki cynamonu z imbirem Jak tylko @ przyjdzie i sie skonczy to mamzamiar sprobowac :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sok z burakow Napisano Sierpień 26, 2014 Siedze i pije wode...mysle, że pierwszy tydzien bedzie najgorszy, mam nadzieje, że przetrwam :) Mleka nie lubie...wiec odpada zostaje mi woda ;p Ciekawy ten body wrapping...chyba tez spróbuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 26, 2014 Ja mam zamiar sprobowac to 10cm jest kuszace :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sok z buraków 0 Napisano Sierpień 26, 2014 Bradzo kuszace :D Tez musze sie zmotywowac....do nastepnych wakacji musze wygladac super :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 26, 2014 Duzo masz do zrzucenia? Ja jeszcze tylko 22kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sok z buraków 0 Napisano Sierpień 26, 2014 Chciałabym tak z 15 kg...juz szczyt marzen to 20 :) choc mało mam wiary w to :( chciałabym tak 60 ważyc.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 26, 2014 Ja chociaz te 55 ale moja upragnio a wymarzona waga to ,47 ze wzgledu na niski wzrost Uciekam lulac do jutra Jesli masz jakies pyt to pisz ja ok 6.30rano odp bo po 6wstaje na sniadanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sok z buraków 0 Napisano Sierpień 26, 2014 Ja tez zaraz zmykam...rano do pracy :) mam nadzieje, że reszta dziewczyn odezwie sie jutro :) dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 27, 2014 Witam dziewczynki Jak mija wam poranek :-) Ja juz po sniadanku chatka ogarnieta Wczoraj mialam klopoty z moja motywacja ale dzis sie zawzielam i walcze dalej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMILA11 0 Napisano Sierpień 27, 2014 Nooo moje kochane, mnie motywacja wzrasta, ranek byl cięzki, ale jakos dałam radę:D jak na razie jestem w dobrej formie ! Oby tak dalej, lece na fitness, do poźniej ! <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 27, 2014 Kamila podziel sie tym wzrostem motywacji :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gabriela81 Napisano Sierpień 27, 2014 moge sie przylaczyc, ale najwazniejszym elementem kazdej diety jest ruch! uprosilam meza o nowy rowerek http://www.cyklotur.com/rowery/miejskie-city/p,rower-sonata-bialo-niebieski-18-romet,159108.html i podobno chudne w oczach (przynajmniej tak mowi moj maz:D:D:D) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 27, 2014 Witaj gabrysiu :-) Jestes na jakiejs konkretnej dietce :-) Napisz cos o sobie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sok z burakow Napisano Sierpień 27, 2014 Hejka :) co tam dziewulki? U mnie dzien w pracy calkiem szybko zlecial tylko wieczorem skusilam sie na placuszek pieczony przez mamusie....ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 27, 2014 Hej sok... Ja dzis skusilam sie na barszcz ukrainski Jutro wyjezdzam a nawet czasu nie mam sie spakowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sok z burakow Napisano Sierpień 27, 2014 Ale barszcz mniej kaloryczny niz ciacho :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulek88 0 Napisano Sierpień 27, 2014 Ze smietana nie bardzo :-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sok z burakow Napisano Sierpień 27, 2014 Oj chyba takie male grzeski mocno nam nie zaszkodza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2014 Kobitki....gdzie jestescie...?? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach