Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kleo85

Odchudzanie, grupa wsparcia

Polecane posty

Dziewczyny zapraszam ze starego wątku. Może do jakiegoś czasu nie będzie się zacinać :)

melduję obecność :D mam nadzieję, ze chociaż przez jakiś czas będzie dobrze działało miłego dnia! i dużo silnej woli w dniu dzisiejszym życzę :)

Mało jo wzajemnie, dużo silnej woli :D Wczoraj mężulek stwierdził, że po 20 skoczy na zakupy i wrócił z zieloną herbatą, wafelkami truskawkowymi, paluszkami sezamowymi i winogronem,jabłkiem dla mnie. Nie wiem co on se myślał, że mu wybaczę zakup wafelków bo kupił mi zieloną herbatę? zjadłam 6 paluszków przed 22 eee i co mi to dało, tyle dobrego, że chociaż na plusie nie jestem :P Winogrono ma masę cukru- na diecie niewskazane, nie wiem czy zjem...

Hejka i ja już tu jestem , dzięki mała:) . Wczoraj niestety skusiłam się na dwa pierogi pocieszam się faktem że były z kapustą ;) Lato się kończy, robi się zimno , jak ja nie lubię okresu jesienno - zimowego brrrrrrrrrrrrrr.

Acri u mnie jest taka mgła,że ja sąsiada domu z balkonu nie widzę. A zimno,że aż brrrrrrr... e tam dwa pierogi ;) masz rozgrzeszenie.

u mnie też mgliście ale młody był zdziwiony jak za okno spoglądał :) Kleo - ja jem winogrona, zależy ile ich zjesz :) a jak z wczorajszą kiełbasą? dałaś radę? x Acri - ja wczoraj schabowe smażyłam i jednego dla siebie bez panierki zrobiłam i jak sprawdziłam jego wagę i ile może mieć kalorii, to na obiad czasami może być, zjadłam go z dużą ilością ogórków małosolnych jeżeli nie trzymasz się ściśle określonej diety, a tylko MŻ to ważny jest dzienny bilans :) ja tak robię jem wszystko tylko w rozsądnych ilościach i jak widzisz w stopce, chudnę chudnę powoli, jem tak by później nie rzucić się na wszystko co ma smak i żeby nie było efektu jojo

Mała ja to w panierce smażę sobie cukinie, i schabowe, polędwice. Kiełbasę zjadłam jedną na kolację i jedną na śniadanie.

Hej laseczki:) ja dietkuje grzecznie, życzę Wam wytrwałości... zmykam do pracy- odezwę się później...

Agula i poważnie nic nie podjadasz??? ło kurde, winogrono białe ma 70 kcal na 100 gram... czyli pół kg mogę zjeść.

no widzisz Kleo, słodkie winogrona zjesz i nie będziesz miała ochoty na podjadanie słodyczy, a przy tym witaminki dostarczysz organizmowi

Gość evka30
Czesc znów nowy watek no masakra. A ja mam propozycje - otóz moze przejdziemy wszystkie na vitalie jednak? juz i tak wiekszosc z nas tam pisze, MałaJo, Baska, acri, czarnula, efcyk, izula, p3, ja90, anya, agula, agata, jesli kogos nie wymieniłamto sorki. I tak pisza jedne i te same osoby a teraz potworzyły sie kolejne dwa topiki i jak tak dalej pojdzie to sie pogubimy. Na vitali mogłybyśmy skopiowac tabelke z kafe albo stworzyc jedna ogromna tabelke dla wszystkich piszacych jako jedna odchudzajaca sie grupa. Co wy na to? Ja ide na vitalie.

Evcia pozwoliłam sobię zaglądnąć ten link co wcześniej wystawiłaś o panu starym a głupim , szczerze dziś nie ćwiczyłam bo się zaczytałam , gość jest rewelacyjny :) a na vitali nie potrafię się zalogowac, mimo iż się zarejestrowałam , cały czas w tym loginie wyskakuje mi bład :( i nie wiem co zrobić?!

Acri - ja tez właśnie czytam :) dotarłam do dowcipu dlaczego kobiety tyją po ślubie i się popłakałam ze śmiechu :) jakoś nie słyszałam go wcześniej :)

Kleo na serio nie jem nic niedozwolonego... jest mi moze łatwiej, bo na dukanie jest wiele przepisów na dietetyczne słodkosci z dozwolonych produktów , wiec robię różne wynalazki- piekę pierniki, serniki, robię desery z serków i takie tam... wczoraj wpadł mi w ręce przepis na kopiec kreta- zdałoby się wypróbować:)