Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nacjonalista1995

Taka jest kara za brak zasad

Polecane posty

Gość nacjonalista1995

http://z-ostatniej-chwili.xaa.pl/ w ogóle mi nie szkoda tego *****cza,że stracił pęto :). Trzeba się liczyć z różnymi konsekwencjami braku zasad ******czami imprezowymi i *****nymi gardzę po równo,bez podziału na płeć ,,Zero tolerancji dla nieprawilnych zachowań''!!!

Gość gość
odpowiadam na Twoje pytanie: zakwaszenie

Gość gość
nacjonalista1995 Proponuję odwiedzić lekarza, musiał ktoś cię bardzo skrzywdzić ;-)

Gość nacjonalista1995
:D.

Gość gość
nacjonalista1995 No to gratulacje, oby jak najwięcej taki na świecie tylko pytanie czy aby na pewno taki jesteś jak się opisujesz, i czy w twoim życiu osobistym kogoś twojego bliskiego takie rzeczy nie spotkają, oby tylko bo będzie plama na honorze rodziny :-O

Gość nacjonalista1995
Niestety w mojej rodzinie(nie najbliższej,ale ciut dalszej ,chociaż w sumie też bliskiej) jest taki jeden *******cz'' . Żenada i wstyd,j****y playboy w wieku średnim,nie mam słów na niego.

Gość gość
nacjonalista1995 Więc sam widzisz taki jest świat, patrzę na to co ja robię w życiu, a reszta mnie nie obchodzi, mi nie przeszkadza kto kim jest i ich nie krytykuje za ich zachowanie ponieważ nie interesuje mnie to. A jaka by nie była rodzina czarna owca zawsze się znajdzie :-O

Gość nacjonalista1995
Tak,widzę i nie podoba mi się to :/ . Nie mogę patrzeć na tą obłudę,zakłamanie i brak zasad,zbiera mnie na wymioty gdy patrzę ,co się wyprawia na tym świecie... Nikad necemo zaboraviti,svetu goru,Corfu i Tsolou(tesaloniki).sveti narod Olimp i Spartu,Slobodu za zlatnu zoru!!

Gość gość
Powiedz mi autorze, skąd taki nick?

Gość gość
Udało się komuś obejrzeć ten film bez podawania numeru telefonu? Coś mi tu naciąganiem na subskrypcje pachnie.:classic_cool:

Gość nacjonalista1995
Skąd nick? To nic innego,jak połączenie przekonań,i roku urodzenia :).Nikad necemo zaboraviti,svetu goru,Corfu i Tsolou(tesaloniki).sveti narod Olimp i Spartu,Slobodu za zlatnu zoru!!

Gość nacjonalista1995
Ja tego nie oglądałem,wkleiłem tylko opis ,żeby wszyscy widzieli ,jak kończą ludzie bez zasad :D :D.

Gość gość
To dziwne, że wieku 18-19 lat masz aż tyle przekonań. Doświadczenie? Może zechcesz się nimi podzielić

Gość gość
Cos z Serbią ma wspólnego albo miał. Teoretycznie

Gość nacjonalista1995
Dlaczego dziwne?To ,że większość ma w moim wieku kiełbie we łbie,nie oznacza,że wszyscy muszą być tacy sami :) .Ja te same przekonania mam od lat i to bez żadnego wpływu rodziców :). Jestem dumny z tego,że posiadam zasady i wyrobiony światopogląd. Że nie popieram islamizacji Europy,jestem przeciwko ludziom bez zasad,tęczowej propagandzie,popieram Ormian w sprawie Karabachu,Greków w sprawie Cypru i Serbów w sprawie Kosova i RS (republiki Serbskiej ).

Gość gość
nacjonalista1995 Takie rzeczy były i będą weź pod uwagę to że kiedyś nie było elektroniki, kamer i tego niemożna było zobaczyć to był temat tabu, mentalność ludzi się zmieniła bo lubią co niektórzy się chwalić takimi rzeczami nie wstydząc się a filmu nawet nie oglądałem bo mnie nie interesuje :-O A w dodatku ten film morze być fake aby wystraszyć dzieciarnie od tego typu zachowań jakie mają miejsce coraz częściej w klubach nocnych :-(

Gość nacjonalista1995
12:01 Bystre spostrzeżenie :) :) .

Gość gość
Autorze mając tyle lat co ty i mieć taki pogląd na świat może się zrodzić myśl taka, że rośnie w naszym kraju nowy Anders Behring Breivik.

Gość gość
czasami mądrze gada, a do Breivika - nie przesadzaj, chyba mu daleko (mam taka nadzieję)

Gość gość
Ale was to wszystko ciśnie zj**y totalne, idźcie na spacer

Gość gość
nie mogę, na deszcz się zanosi

Gość nacjonalista1995
Tak,do Breivika mi daleko :D . Po prostu staram się myśleć samodzielnie,nie dać wyprać sobie mózgu nachalnej propagandzie mass -mediów :).

Gość gość
gość dziś Daj Bóg modlę się aby nie był to następca Breivika.

Gość gość
To co mamy robić w takim razie eksterminacje czy jakiś pochód z transparentami. Może jakiś klan czarne kaptury i wyłapywać tych co się źle prowadzą.

Gość nacjonalista1995
Gdyby wszyscy moi znajomi o podobnych poglądach mieliby być nowymi Breivikami, to trochę dużo by ich było .Zauważam ,że młodzież zaczyna się coraz bardziej różnicować :). Jedna jej część myśli tylko o chlaniu i ćpaniu,druga z kolei się radykalizuje,co nie w smak lewactwu :).

Gość nacjonalista1995
Na całe szczęście,coraz więcej ludzi z mojego pokolenia popiera RN i KNP ,bo powoli tak jak ja mają dosyć zakłamania ,eurokołchozu :). Coraz więcej ludzi zaczyna zauważać,jaką organizacją jest ue czy chociażby nato,które dopuściło się zbrodni w roku 1999 ,mordując niewinną serbską ludność cywilną :/.

Gość gość
ani jedno ani drugie nie jest dobre

Gość gość
o, to ten piz/duś z rosji, co założył temat o Ukrainie. jesteś rosyjskim nacjonalistą ped/ale?

Gość gość
Czy wobec tego wg Ciebie globalizacja be, mnie tez się wiele w niej nie podoba. Jest nie do ogarnięcia, ale czy ponowna regionalizacja możliwa? Chyba z...przerwą na kataklizm...