Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princeessss

30 plus: na dzisiaj

Polecane posty

Gość BlackGirls36
Sorki za byki.Pisze z fona;)

Gość baryka
wyłącznie tego sternika , miał być sernik ale tak to jest jak idzie się na latwizne , pisze się z telefonu i posługuje słownikiem ,

Czarna... Odpisalam... Nie jedz brzoskwin , bo Ci zimno bedzie. Co wy z tym sernikiem , powie ktos , czy zarzucic FOCH-em , niech ktos spyta co to znaczy! ;))

@kotka owszem, może masz racje :) bardziej mi chodzi o przyznawanie sie do lubowania sie w czymś, bo zaraz cie ktoś oceni i sklasyfikuje :)

Jesli chodzi o moje nozki I osobe rozrywkowego , tylko mrugnie I juz ma , zasluzyl sobie!

no dobra, z moich kilkudziesiecioletnich obserwacji i testow wynika, ze faceci, ktorzy lubieja sernik, sa w lozku: stanowczy, dominujacy, otwarci na nowe pomysly, czesto z predyspozycjami na Panow lub bedacy Panami, umieja zadowolic partnerke :)

Gość BlackGirls36
Wiecie dlaczego kobieta powinna jeśc ananas???:)

Gość baryka
kocia , ale słownik pomaga , czasem ...... :D i mów co wiesz o nas na podstawie sernika , ja nie proszę tylko żądam ...... ;)

Ide na fajke albo cygaro , zaraz wracam Kotka... Nie spostrzeglam takiej prawdy o serniku , ale .... nic straconego , zaobserwuje ;))

Gość baryka
wiem że mogę :) tylko powiedz jeszcze jak często byś chciała ;)

Gość baryka
no powiedz czarna ......

Baryka ... Toz te tutaj chca co chwile , poprawne pytanie ile razy dziennie , widze , ze trzeba dac Panu pale!

Gość BlackGirls36
Domysl sie Baryka.. Tak samo z facetem.Pij sok ananasowy..Hahaha:)

Gość baryka
pan pałę ma i wie co się z nią robi ;) ale niech się kocia wypowie

dursley, widzisz bo ja jestem no wlasnie.... jak by to okreslic... ja zaczynam swoje wszystkie zwiazki od lozka, z kocurem wyladowalam w lozku po 15 minutach znajomosci, jezeli ma sie takie nastawienie, to niestety trzeba opracowac sobie jakas metode na selekcje ;) umiec stawiac trafne pytanie, by pozniej nie miec rozczarowania.

Gość BlackGirls36
Rozrywkowy dobrze piszesz....;)

przez chwilke jaka mnie nie było zeszliscie na soki ananasowe i pały hehehehe widac ze zblirza sie 01 wrzesnia hahahahaha baryka z tym sternikiem jestes wielki a moze ty bedziesz moim sternikiem :) rozrywkowy ma Dursley choc nie pogardzi i inna chetna prawda rozrywkowy ?

Gość gość
kotka poes :) i bardzo dobrze:) nie ma co dzielić włosa na czworo bo jak kobieta się zacznie zastanawiać to nigdy nie pójdzie do łózka

ja juz uciekam bo ide na obiad proszony.... a pozniej caly wachlarz urozmaicen ;) a jutro mnie nie bedzie bo mam do pokonania dosc dluga trase.

Gość BlackGirsl36
Widzisz rozrywkowy..Ucz sie ..Haha Spoko miski.Snieźynka..Co z @???.od Dursley doszlo.Nie sciemniaj bo tego nie lubie :)