Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princeessss

30 plus: na dzisiaj

Polecane posty

Hejka , hormony wam buzuja???? Moze cos na uspokojenie , kawka z wkladka , ala ubot ? ;))

Gość gość
przedtem jakoś tak bardziej erotycznie było:) a teraz kłótnie jakieś?:(

Sniezynko... Jak na wariatow przystalo , ale wolalabym wersje z rozlozonymi nogami , a nie piesciami !

ooooooooo ja sie pisze na kawe :) bo nikt mi w tym towarzystwie niechce zrobic :( Dursley wiesz co ja mysle ze chyba wszystie tu babeczki sa przed okresem i to sa efekty hahahaha

Sniezynko. .. Przed okresem I ja jestem , ale wowczas mam najwieksza(!) ochote na sex!!!!

noooooooo to nareszcie swojska babeczka jest hehehehe:) Dursley teskniłam za toba hihihihi Ja dzis mało aktywna bo kurcze spałam tylko 3 godziny i zimno tu dzis jest jakos

Gość baryka
ja jeszcze do tego pytania z sernikiem , bardzo lubie , tylko słodki i bez wkladek z ciasta ......

Rozrywkowy. .. Jakies chmury nad Toba wisza , nikt Ci dzisiaj jeszcze nie dogodzil?

@Dursley słońce mam za oknem i bardzo dobry humor zamiast chmur mam za to troche forumowych ujadaczy, którym nie odpowiada moje pisanie :) ale taka uroda sieci

Sernika nie jadam , bo mam niestrawnosci , wole owoce z sorbetem I galaretka , ale jakbyscie mieli wpasc to upieke , czy na zimno zrobie , specjalnie dla rozrywkowego , pod warunkiem , ze mi ladnie podziekuje! :)

Gość baryka
kotka , co wiesz ? MÓW ;>

dursley, to pytanie o sernik to dotyczy tylko facetow, przynajmniej wnioski jakie z tego wyplywaja. sprawdzone und potwierdzone, zapytaj sie czy facet lubi sernik i juz wiesz czego mozesz sie spodziewac w lozku :)

Gość baryka
kotka , to mów co już o nas wiesz na podstawie sternika :D

a ja dostane ta brzoskwinke Dursley ???????????? rozrywkowy ty to bedziesz musiał dziekowac wszystkim bo jestes jeden hihhihihihi juz widze jak dziekujesz Dursley mmmmmmmmmmmmmmmmm :)

Jestem w stanie z dnia na dzien dla kazdego upiec cos z******tego , zeby kazdy mogl mi podziekowac. Po serniku wiem czego facet chce w lozku , ? Moze lepiej spytac niz zgadywac? A jek zle odgadne, bedzie jazda!

Gość BlackGirls36
Mam brzoskwinie i nektarynki.Komu bo ...ide do domu. Hahah:-) Baryki nie ciagnij mnie za język bo nic siw nie dowiesz!! Odezwe sie po..:)Dursley patrz na priva..Skrobnelam..Doszlo..:)

@rozrywkowy widze jak Dursley połyka Cie w całosci a potem rozkłada ładnie i grzecznie przed toba nozki :D prawda Dursley ?

rozrywkowy masz zly tok myslowy, moze powiedz to na odwrot, od temperamentu zalezy co lubisz jesc :)