Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marzy mi się sauna w domu

Polecane posty

Gość gość

Marzy mi się sauna w domu. Mam małe i niezagospodarowane pomieszczenie w domu, więc chciałabym je jakoś wykorzystać. Czy uważacie, że to dobry pomysł? i ile kosztuje takie szczęście? ;)

Gość gość
Ja mam małą 2 osobową i... jej nie używam - rodzinę zapraszam ale tez już się znudziło. W sumie to mąż chciał ja nie bardzo - zdecydowanie wolę łaźnie parową niż saune fińska - chyba że chcesz parową właśnie? Ja parowej się bałam bo to wiadomo musi być bardzo dobrze zrobiona bo grzyb się zrobi z czasem.

Gość gość
Też mam saunę i powiem, że jest to rewelacja, wchodzę po ciężkim dniu pracy i się relaksuje... Najlepiej jakbyś dodała zlecenie na wykonanie takiej sauny np na portalu ktozbuduje. pl wykonawcy sami Ci wycenią :)

Gość gość
Mi też się marzy sauna :) Nawet juz myślałam, zeby sobie taka sprawić. Niedużą, taką dwu-trzy osobową, ale własną. Nawet juz umówiłam się na spotkanie z konsultantem (http://www.akvafalo.pl/). Spełniłabym swoje marzenie

Gość Gosia

Marzenia marzeniami, ale trzeba działać! Ja polecam najpierw kontakt ze specjalistami od ePraktyk.pl - oni najlepiej zaprojektują  i potem zamontują sprzęt, a co najważniejsze - na pewno zaoferują ciekawe warunki cenowe ! 🙂