Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krzysiek94

20 lat, szukam kobiety w wieku 30 do 45 lat

Polecane posty

Mam 20 lat, 190 cm wzrostu, szczuply, wlosy ciemne i niebieskie oczy (wydaje mi sie ze jestem raczej przystojny). Szukam dojrzalej kobiety ktora czuje sie samotna albo zaniedbana przez meza. Jeszcze nie mialem dziewczyny, bo nie podobaja mi sie dziewczyny w granicach mojego wieku.

Gość gość
Dzieciaku,masz problem z głową to idz do psychiatry.Na tej kafie nie ma pedofili

Gość gość
''JEDNA TAKA Z WARZYWNIAKA Raz młody chłopak padł przed nią na klęczki , a ona : '' Szczawiów to ja mam na pęczki !''

Gość gość
cha cha chachachaaaaaa!!!!!!!!1

Pewnego motocyklisty, jezdzilam z nim wczoraj po miescie prawie cala noc. Mial na szybce napisana ksywke, jak wpisalam w google trafilam tutaj :) Moze go jeszcze znajde :P

Gość gość
czemu chcesz taka stara?

Gość gość
po co drugi temat zakladales skoro ten masz?

Gość gość
Heh, mam 15

Gość essi
no właśnie, po co ci drugi temat? skąd w ogóle jesteś?

Krzysiu - dziecko drogie :D :D :D. Mógłbym być Twoim ojcem (gdybym w młodości nie uważał :D) i też chętnie poznałbym sensowną babeczkę w podanym przez Ciebie przedziale wiekowym. Niestety, sensowne panie w tym wieku są już dawno zajęte :(, a Twoje wymysły o poważnym zachowaniu i charakterze tych, które wolne zostały, można raczej między bajki włożyć. Chociaż Ty dziecko :D, szukasz zapewne jedynie pani do rozrywek seksualnych. Taką z pewnością znajdziesz. Będziesz miał tylko problem, gdy potem chodzić będzie za Tobą po dyskotekach i imprezach. Zastanów się więc dobrze: w co chcesz się wpakować :D. A jeśli liczysz na sponsorkę, to takie bogate na Kafe raczej nie siedzą :D :D :D.

Gość essi
Panie misio1. Nie wszystkie panie są zajęte, bo niektóre trafiły kilka lat temu na nieodpowiedzialnych doopkoof, otrzeźwiały i są wolne. Albo takie, które się wysoko ceniły i czekały na kogoś odpowiedzialnego i się przeliczyły. Mniejsza o to, powody są różne. Grunt, że samotność czasem doskwiera w niektóych dziedzinach i pod pewnymi względami, co nie znaczy, że każda da się zaraz polizać napalonemu dwudziestolatkowi.

Gość Patiachpati
Hej, a może zainteresowałbyś się moją mamą?? Ma 42 lata, czarne włosy i jest szczupła.. Z

Gość gość
Widzę nic się nie zmieniło w tej dziedzinie, dwadzieścia lat temu też tak było że dwudziestolatkowie sypiali ze starymi czterdziestolatkami nawet byli tacy zboczeńcy co się podniecali bardziej na widok czterdziestek niż dwudziestek.

Gość gość
esssi, popieram. sama mam 40 lat, a pan narzeka, że sensownej babki znalezć nie może. Ja sensownego faceta. Ci co zostali, to poza byłą zoną i dziecmi - które wiadomo, się miewa w pewnym wieku, mają - długi, wybujałe i pełne frustracji ego nałóg alkoholowy agresywny sposób bycia, uwidaczniający się zarówno w sposobie pisania i mówienia, jak i w działaniu Jeśli pan ma CHOĆ jedną z TYCH wad, niestety, wypada z orbity moich zainteresowań, bo ja ucze sie na własnych błędach a jak ma więcej niz jedną, to staram sie go omijać jak najszerszym łukiem pomijam panów o braku jakichkolwiek zainteresowań, panów o taaaak wielllu zainteresowaniach, że chyba nie starcza im czasu na pracę... Tak, słyszałam,że jestem zbyt wymagająca..;)