Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj przyjaciel zwariowal :(

Polecane posty

nie możesz i nie powinnaś:) to moje zdanie. ponadto to że coś gdzieś zasłyszałaś nie oznacza że to jest prawdą. Uważam że jego życie jego wybory...nie umrze najwuyzej się sparzy...głowa mu za to nie spadnie. Ty jako przyjaciółka bedziesz mu wtedy potrzebna teraz to ona ma inne priorytety. Jakbys sie zakochała też byś nie słyszała co inni chcą ci przekazać...miała byś swoje racje

Gość gość
no nie wiem czy sie sparzy, jesli w gre bedzie wchodzic dziecko, jak chce sobie znia sypiac randkowac to ok...ale po 2 miesiacach znajomosci sprowadzanie jej do siebie i robienie sobie dzieciaka to moim zdaniem mocna przesada, nawet jesli jest mega zakochany to w tym wszystkim powinien byc gdzies rozsadek..moim zdaniem ona osiagnie to co bedzie chciala a on bedzie placic alimenty do konca..z wielka dziura w sercu..ale ok,niech tak bedzie

Gość gość
"to moim zdaniem mocna przesada" x o to to, TWOIM zdaniem, on ma inne i na tym temat się kończy

Gość gość
w sumie i tak zrobie co bede chciala, a wy mi mozecie naskoczyc :) oprocz jednej czy dwoch osob, nie padly tu zadne racjonalne argumenty, za to dowiedzialam sie,ze jestem bluszczem i dziffka :) tak sie wlasnie dyskutuje na tym forum :) a to byl bardzo przyjemny i pouczajacy eksperyment, dziekuje wszystkim bioracym w nim udzial, kolejne cenne informacje do artykulu o forach internetowych zdobyte :) bez odbioru

Gość gość
PS: za chwile spotkamy sie pewnie na innym topicu, wlasnie go konstruuje

nie nazwałam cie ani bluszczem ani dziffką :) ale ta ostatnia wypowiedz sugeruje mi że uznajesz tylko swoją wizje swoją wiedze a to już natrectwo, nachalnosć i traktowanie przyjaciela jak ślepego niedorozwiniętego cielaka. Ma facet przechlapane:)

Gość gość
wiocha.pl

Gość gość
Nawet jeśli ona lata za nim dla kasy i za jakiś czas go zostawi, co z tego? Do tego czasu gość jest szczęśliwy, więc warto. Cena wysoka ale się opłaca