Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy te imiona sa waszym zdaniem ladne?

Polecane posty

Gość gość

Alicja, Adrianna, Agata, Wiktoria, Alena, Eliza to sa przyklady mojego meza a mi sie podoba Liwia obstawiac przy swoim czy zgodzic sie na jakas z jego propozycji.?

Gość gość
Anita Tamara Karina Jagoda Nina

Gość gość
Ja bym twardo stala przy swoim. Adrianna twarde i bezplciowe, Agata wydaje sie wredna, Eliza panna lekkich obyczajow, Wiktoria ladne ale juz ich duzo wszedzie. Alena jedynie tez takie zadkie i ladne i Liwia z tych wybierzcie

Gość gość
Żadne z nich nie jest ładne, twoja propozycja też nie.

Gość gość
Podoba mi się Agata. Od Adrianny wolę Ada. Liwia fajne. Reszta imion brzydka albo oklepana.

Gość gość
Chyba Elena a nie Alena

Gość gość
Jezu jak mi sie imie Liwia podoba... marzyla mi sie coreczka ktora bylaby Liwia ale jest synek Ksawery....moze jeszcze kiedys doczekam sie Liwusi....

Gość gość
Liwia to dla mnie taka Oliwia, kompletnie bez sensu to imię. Alicja, Wiktoria- oba piękne, ale popularne Adrianna- ładne. Agatek też już trochę znam Eliza- podba się również mojemu mężowi i jest naprawdę oryginalne. Alena- tak jak Liwia, to Oliwia, tak Alena, to dla mnie Lena

Alicja - jest całkiem ładne, Adrianna - nie, Agata - całkiem ładne, Wiktoria - moim zdaniem najbrzydsze imię, Alena - obleci, Eliza - ładne. ;) Liwia tez bardzo fajne.

Gość gość
Alicja ładne z klasa, najładniejsze Adrianna, jakie twarde? ze nie takie mdłe jak Oliwcie i Julcie? Przejadło się. Liwia na siłę, Alena takie ruskie, jak chcesz w PL mieszkać to bym nie radziła. Eliza niezłe. Wiktoria nigdy mi sie nie podobało, spolszczone i się przyjęło, ale nie bardzo, wolę pisane przez "V" i za granicą. Agata brzydkie, niekobiece.

Gość gość
Eliza to liczne imie,mozna fajnie je zdrabniac jesli chodzi o Liwie to coraz wiecej sie slyszy ze ktos tak corke nazwal,mysle ze za jakis czas bedzie to samo co z Oliwia,Amelia i Julia czyli co druga dziewczynka bedzie nosila takie samo imie.

Gość gość
Alicja najładniejsze

Gość gość
Euglena :-D

Gość gość
Alicja, Adrianna, Eliza, Liwia - te są bardzo łądne :)

Gość gość
Liwia i Eliza - bym obstawiła przy tych. Agata jest strasznie twarde i nie dziewczęce

Gość gość
Twoja propozycja autorko to chyba jakiś żart :D Liwia? Naprawdę? Zgubiłaś o? :D

Gość gość
Dlaczego zart? Ja mam kolezanke Liwie....

Gość gość
nie podoba mi się żadne, ja jestem z tej drugiej grupy mam która nie lubi wydziwiać i lubi imiona po dziadkach :)

Gość gość
U Sienkiewicza to byla Ligia,jak juz ;-)

Gość gość
Liwia to prawie co Oliwia, więc nien podoba mi się za bardzo. Alena to jak Lena. Wiktoria zbyt twarde i dużo tego imienia wszędzie. Alicja, Agata i Eliza najlepiej mi się podobają: 1) rzadkie, lecz znane i osłuchane imiona 2) delikatnie brzmią 3) można ładnie je zdrobnić

Gość gość
Kurcze gdybym ja miala wybierac z tych podanych to bym wybrala Liwie....nieczeste oryginalne i ladne

Gość gość
Sama mam na imię Eliza ;) Wszystkie imiona są ładne, z każdym tym imieniem się spotkałam i mam z nimi dobre skojarzenia. Liwię (tak samo jak Alenę) spotkałam tylko jedną.