Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co Wam dzieci???

Polecane posty

Gość gość

Najpierw ciaza - okropny stan wg mnie choroba. Po ciazy fatalne cialo zylaki hemoroidy, rozstepy, nietrzymanie moczu, otylosc, ponton na brzuchu. Potem milion wyrzeczen kazdy grosz pchany w dzieciaka. A jak dorosnie to tylko mysli co moze rodzic mu jeszcze dac. Dzwoni i odwiedza z musu myslac by sie starzy odczepili... Lepiej zainwestowac w siebie swoje pasje podroze. Nie uwazacie?

Gość gość
Nie ma żadnych objawów z wymienionych :) ciąża jak z książki, rok po ciąży byłam szczuplejsza i jędrniejsza niż przed (ćwiczenia), kasy jest dużo dla dziecka i dla nas. Uważam, że był to strzał w 10 :)

Gość gość
Autorko mowisz o sobie chyba?

Gość gość
Takich jak Ty jest 5%. Wiekszosc jak opisalam. A te mamuski ubrane w ciuchy z rynku, w zaniedbanych wlosach, w mini na grubych nogach... ohyda

Gość gość
Np po to żeby nie być samotnym

Gość gość
to wysoka cena za brak samotnosci tym bardziej ze coraz wiecej mlodych ludzi wyjezdza i juz nie wracaja.

Gość gośćmama
nie zgadzam się z Toba autorko, ja juz po 2mies wygladalam jak przed ciazą , a okres tych 9mies wspominam bardzo pozytywnie. Dzien narodzin córki to najpiekniejszy dzien w moim zyciu.

Gość gość
Moim zdaniem dzieci maka ludzie bez pomyslu na siebie i bez pasji

Gość gość
zadbane matki ktore stac na zagraniczne podroze to rzadkosc. Wiekszosc jezdzi raz na 10 lat nad polskie morze i wyglada nieciekawie. W koncu patrzac na srednia krajowa i wydatki na dzieci nie ma szans na dobrego fryzjera, markowe ubrania a co dopiero na wyjazdy..Jezdza single a matki zazdroszcza i marza o wyjazdach...

Gość gość
gość dziś Co za plytka teoria....

Gość gość
Zastanow sie autorko co by bylo gdyby ludzie przestali miec dzieci,w ogole pojecia nie masz o czym piszesz, ile Ty w ogole masz lat? Bo gadasz jak gimbuska jakas

Gość gość
no co by bylo jakby przestali sie rozmnazac?? I tak swiat jest przeludniony niedlugo woda pitna sie skonczy i glod na swiecie sie pojawi

Gość gość
Ja nie miałam żadnych dolegliwości po ciąży z tych co wymieniłeś a przeszłam 2 ciazeb:-) Po co mi dzieci ? Są częścią mnie. Potrafię wszystko im dać i nie oczekuje nic w zamian. A jak któreś z nich mi powie MAMUSIU KOCHAM CIĘ to nie da się opisać tej radości dumy.... dzieci są mi po to by je kochać. Starczy ze są i to moje szczęścia dwa. Cała reszta się nie liczy.

Gość gość
A ty autorko myślisz że skąd się wzięłaś? Jak można pierdo'lić takie bzdury?

Gość gośćmama
Mnie moje dziecko nie przeszkadza w spelnianiu marzen lub posiadania pasji . Co to za tekst z szukaniem pomyslu na siebie ....Smieszna jestes autorko , lec szukac pomyslu na inny temat bo w tym Cie nikt nie poprze.

Gość gość
dzieci nawet nie wiedza co mowia i co znaczy kocham Cie :)

Gość gość
To dziwne masz koleżanki autorko i po prostu obracasz się w takich kręgach, że mamy jeżdżą raz na 10 lat nad polskie morze (jakby ono chociaż było tańsze niż inne).

Gość gość
Dla mnie w domu bez dzieci jest tak pusto. Nie mogłabym tak żyć. Lubię mieć cały czas kogoś przy sobie. Może to dlatego że byłam jedynaczką i właśnie było u nas tak " pusto" w domu. Wy może tej pustki nie czujecie ale ja ją czułam

Gość gość
no wiem tu wlasnie same matki kwoki siedza. Takie dewoty

Gość gość
w jakim towarzystwie sie obracam?? mieszkam w duzym miescie jedno z wiekszych w Pl. I jedynie ja co rok wyjezdzam za granice. Reszta naprawde mi zazdrosci ale mowia ze ich nie stac bo dzieci a to juz duzy wydatek

Gość gość
Dziecko doskonale wie co znaczy kocham. ...na pewno miłość do dziecka jest bardziej sensowna nuż miłość do jakiegoś faceta. matka nie obrazi się na dziecko kocha je zawsze a facet.... Wiemy jak jest ......

Gość gość
No to jak trzymasz z bidującymi słoikami... :) To tak jest. Normalni ludzie żyją normalnie.

Gość gość
A jeździ j sobie na wycieczki na stare lata przy wigilijnym stole wyciągnie sz sobie stare fotki z wycieczek bi Po towarzyszą ci bo przecież nie dzieci bo ich nie chcesz mieć. ..... a czy inni będą ci zazdrościć ? Wątpię. ...

Gość gość
tak? nagle tak wspaniale Wam sie powodzi i zyje w Polsce?? Malo ktora rodzina ma 5, 6 tys netto a i przy takich zarobkach ciezko gdzies wyjechac. W Chorwacji widzialam polskie rodziny z dziecmi. Mieszkali na polach namiotowych i zaopatrywali sie w sklepie spozywczym w najtansze piwo w butelce plastikowej lub kartonie. Duzo jedzenia z Polski przywiezli. ja jadalam w restauracjach i hotelach

Gość gośćmama
ahh Ty nie kochana przez nikogo autorko idź pudrowac nosek i lec na dyskoteke a my sobie zasniemy przy naszych dzieciatkach i bedzie nam o wiele lepiej . . zapewniam

Gość gość
Gośćmama ----- masz rację ;-)

Gość gość
same sie pocieszacie brzydkie maciory

Gość gośćmama
hahaha "jadlam w restauracjach i hotelach " zazdroscimy naprawde . . . zalosna jestes a Chorwacja to Twoj najdalszy wyjazd? bo to raczej pospolite jak na osobe majaca pomysl na siebie i spelniajaca swoje pasje

Gość gość
gość dziś no wiem tu wlasnie same matki kwoki siedza. Takie dewoty Puki co najwieksza dewota jaka tu sie wypowiada to wlasnie autorka...Tylko stara sasniedziala baba moze takie glupoty wypisywac,albo stara albo wlasnie zupelnie mloda nastolatka nieznajaca zycia i jego sensu.

Gość dziana mama
Mało znasz ludzi z 5 tys netto? To ja mówię ci - po co się obracasz ze słoikami klepiącymi biedę zamiast się bujać jachtem z Maroko przez Brazylię do Chorwacji? Są takich tysiące i mają dzieci, a ty? Z kim się lubisz bawić?