Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dns od rana gdacze na kafeterii

Polecane posty

Gość gość
wez juz przestan sie kompromitowac z tymi 'kochaniutkimi'...

Kochanieńka mojego męża zbałamucisz? Kiedyś jedna próbowała i odeszła z nosem na kwintę :D Pani w krótkich włosach hmmm... no myślę, analizuję i nic z tego, bo takiej nie ma w mojej okolicy :) Ale niemrawością moje córki to pobiłaś chyba wszelkie rekordy, bo gdybyś mnie znała to wiedziałabyś, że moja córka jest tak niemrawa jak prawdopodobieństwo zielonych ludków w twoim domu :)

Gość gość
No wiem,pod monopolowym stał z widłami w przerwie od wyrzucania obornika:)

Gość gość
dobra juz nie gadaj, ze nei wiesz o kogo krotko ostrzyzonego chodzi. chyba ze mieszkasz na wsi zabitej dechami i masz 2 sasiadow w promieniu 10 km. ja nie twierdze ze "znajowa" jest faktycznie twoja znajoma, ale gadanie ze nie znasz osoby w krotkich wlosach mieszkajacej niedaleko ciebie jest zalosne, ja znam conajmniej 10 os w krotkich wlosach, matko, z 50 nawet, bo 50 % kobiet ma krotkie wlosy, szczególnie starsze.

Gość gość
Znajoma TejWrednej. Czytam tą przepychankę i mam ubaw. Podaj więcej faktów, bo właściwie wszędzie mieszkają krótko ostrzyżone panie, a pies na baby, czy niemrawe dziecko, to można napisać o każdym, choćby po to, żeby zdenerwować.

Tylko, że koło mnie prócz mojej sąsiadki nie ma innej kobiety w krótkich włosach, zwłaszcza starszej :)

Gość gość
17:06 a mimo to wredna dementuje wszystko, tak jak sie spodziewałyśmy:) jest za malo bystra, zeby byc sprytna i potwierdzic ze zna kilka pan w krotkich wlosach, skoro to takie oczywiste. niedugo zdementuje fakt, ze jest białą kobietą polskiego pochodzenia. yyy "czyżbyyyy, udowodnij szerlokuuu"

Gość gość
Nie wiem po co zaprzeczasz,że cię znam...boisz się czegoś?:)

Gość gość
To jest stalking! Weźcie sie ogarnijcie! zwłaszcza tropicielka wrednej!

Gość gość
Gość 17:08. A w czym widzisz problem podać jej więcej szczegółów? Choćby ogólny wygląd jej męża, kolor jej włosów, kolor wózka dla dziecka itd. TejWrednej chodzi o to, żebyś jej udowodniła, że ją znasz. A tobie też dokładnie o to chodzi.

Gość gość
17:11 odnioslas sie do mojej wypowiedzi, ale ja nie jestem znajomą wrednej.

Gość gość
nie wiem,czy do twojej wypowiedzi,to jest chore co od/pie/rd/alacie!!!

Gość gość
tawredna,już to widzimy jak przyznajesz się,że twój karakan jest niemrawy:) zaprzeczasz wszystkiemu czyli to jednak musi być prawda

Gość gość
17:13 no to przepraszam, ale tak jest jak wszyscy piszą z gościa. W takim razie mój post powinien wyglądać tak: Gość 17:08. A w czym znajoma widzi problem podać jej więcej szczegółów? Choćby ogólny wygląd jej męża, kolor jej włosów, kolor wózka dla dziecka itd. TejWrednej chodzi o to, żeby znajoma jej udowodniła, że ją zna. A jej też dokładnie o to chodzi. A widzę jakiś dziwny wpis wyglądający na mój- gość 17:15 to nie ja.

Dementuję nieprawdę. Jeśli napisze coś co jest zgodne z prawdą to oczywiście, że to potwierdzę :D

Gość gość
przecież ty nawet podważałaś to,że masz syna i córkę więc o czym ty piszesz kobieto?:O

A gdzie podważyłam? Napisałam, czy tropicielka jest pewna, że mam syna i córkę. Więc gdzie tutaj podważanie?

Gość gość
udajesz głupią?Nie odpowiadaj:O

Gość gość
Co tu się dzieje?!

Tropicielko, a teraz szybciutko wyskakuj na ulicę, bo zaraz wychodzę :D A później wejdź na kafę i opisz gdzie, z kim byłam, jak byłam ubrana, uczesana itd :D

Gość gość
bo każda odpowiedź,to woda na ich młyn...po co wy się wdajecie w te durne dysputy?!

Gość gość
Nie wdawaj się,to prawda...inaczej led sprzeda twoje dane na forum,tak jak już raz tu zrobiła po czym zniknęła na kilka miesięcy(siedziała na pomarańczowo)

Led jestem tutaj od niedawna :D gość dziś Nie wdawaj się,to prawda...inaczej led sprzeda twoje dane na forum,tak jak już raz tu zrobiła po czym zniknęła na kilka miesięcy(siedziała na pomarańczowo) Nie wiem co robiła LED i jakoś mało mnie to interesuje, bo nie jestem, jak co niektóre użytkowniczki, tropicielką afer :)

Gość gość
led jestes ostatnia osoba, ktora powinna mowic kafeteriankom, ze sa chore, bo ty jestes uzalezniona od tego durnego forum, masz schize z tym zwiazana, udowadniasz to wchodzac tutaj i logujac sie ponownie po tym wszystkim, co tu sie z toba dzialo, nie mam slow po prostu. rada dla wrednej swietna, tylko po raz wtory jestes ostatnia osoba, ktora powinna jej udzielac, nie wiem czy masz rozdwojenie jazni, paranoje czy to hipokryzja, ale jest zle, mysle ze jestes niebezpieczna i wcale nie zartuje.

Gość gość
"Led Zet dziś Co tu się dzieje?! " hahahah led przylazła zrobic porzundk na SFOIM forume:D ledowa, to nie jest pokoj twoich dzieci, zebys z takim tekstem wbijała:D:D:D