Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dns od rana gdacze na kafeterii

Polecane posty

Gość gość
Ja ci powiem co zrobiłam :D Pomimo przestrogi mądrej dns i dagi jagi wymieniłam się mejlem danymi i gadałam z pewną dziewczyną która tu z nami pisze, a ona ni z gruszki ni z pietruszki mnie zablokowała na fejsie i sypała moimi danymi na kafe :) Tak to wyglądało ciekawie z mojej strony. Później, żeby odwrócić od sprawy uwagę, "ktoś" w każdym temacie wypisywał, że to JA wydałam kogoś. Rozumiesz? Matki, żony i kochanki. I naiwna ja :)

Gość gość
"Później, żeby odwrócić od sprawy uwagę, "ktoś" w każdym temacie wypisywał, że to JA wydałam kogoś." to zdanie potwierdz tylko, ze jestes chora na głowe. masz zaniki pamieci albo psychoze albo schize albo chuj wie co, w kazdym razie wracaj do zakladu, z ktorego ucieklas bo zaczynam sie bac o ludzi z twojego realnego otoczenia. i wez leki. opowiedzialas ze szczegolami wszsytko poza tym, co sie dizalo w twoim ostatnim temacie przed twoim zniknieciem, a raczej przed tym, jak pogotowie zabralo cie na sygnale na oddzial zamkniety. oczywiscie nie bede tego wypisywac, bo tym rzygam, zresztą pewnie i tak ktos mnei wyreczy, najpewniej ty sama.

Gość gość
led odwracasz kota ogonem.Sama mówiłaś jak masz na imię a tamta podała tylko nazwę twojej wiochy.Ty za to podałas jej imię,pierwsza literę nazwiska,podałas jej dokładny adres i powiedziałaś czym się zajmuje.Opisałas dokładnie jej wygląd i podałaś imię jej dziecka.nie rób z siebie niewiniątka.

Gość gość
nigdy nie podala imienia dziecka a dane tej idiotki byly za dane led to dobrze pamieatm ;)

Gość gość
A jakie twoje dane tu padły?Ze jesteś Ola z Barcina?hahah wielkie mi dane:)

Gość gość
ok, ale osoba z klasa tak nie robi, ze vet za vet, nie wdaje sie w takie przepychanki, nie zniza sie do takiego poziomu. wydala dane marty, bo chciala, bo jest płytka, bo jest chora a nie 'za cos" jakby ktos zabil mi psa, ja nie zabiłabym jego psa albo dziecka albo matki, czaisz roznice? ledowa to chodzaca schiza i mam nadzieje, ze ktos kiedys wstawi jej fotke, to zakonczy przygode z forum na zawsze. chociaz pewnie i to jej nie wykurzy, ehh. ps nie to ze chcialabym widziec jej morde, nie weszlabym nawet w linka, ale mysle ze to jedyny sposob na out trollic....:(

17:52 weszłabyś w linka aż by się kurzyło :) takie jak ty żyjecie aferami na kafe forume :D

Gość gość
dns powtarzam po raz kolejny, ze rzygam ledowa i cieszylam sie, ze jej tu nie bylo, dzisiaj sie dowiedzialam ze ma nowe konto. :( skoro wrzucasz mnie do jednego wora z aferzystkami, powinnas pierwsza do niego 'wskoczyc' bo udzielasz sie w tych tematach i sama piszesz ze to lubisz. wystarczyloby, ze napisalabys "takie jak my" zamiast "wy" ;/ szanuje cie za to, co piszesz na normalnych topicach ale w tych gownianych juz jest coraz słabiej.

Gość gość
ledowa wzieła leki albo wyczerpała limit internetu na oddziele.

17:57 nie rozumiem wtedy po co wchodzisz w tematy, które cię denerwują? Masochistka czy co? Dlaczego wy te kafe traktujecie tak serio? Ja się śmieję z lasek, które chcą mnie tu za wszelką cenę piętnować. Są po prostu słabe.

Gość gość
oj przestan juz, led wlazla strone wczesniej, nie tropie tematow o led, sama tu p*************a. a wchodze bo lubie, skoro tu jestem to chyba nie trudno to wywnioskowac, kuzwa mam ci sie tlumaczyc?

Gość gość
alez ty jestes glupia... ciezko zrozumiec co piszesz

Gość gość
18:26 led przymknij sie

Gość gość
kto tu ma cos z glowa:D i wszedzi ewidzi led??

nie rozumiem, tematy goowniane są słabe i ci się nie podobają, ale wchodzisz bo lubisz Ok :D jakaś nerwowa jesteś :O kup sobie nerwosol :P

Gość gość
napisalam ze ty jestes slaba, nie gowniane tematy - napisalam ze tu wchodze bo lubie, zreszta niewazne juz, zapomnij, riposta z nerwosolem extra ;)

Gość gość
Nigdy :)

W sumie to i takie są potrzebne, bez nich byłoby nudno :D Gdzie jesteś moja tropicielko?

Gość gość
w doopie korfantego

Gość gość
ej wredna,a ty niby mialas isc do swoich obowazkow,a caly czas tu jestes

Gość gość
nie ma to jak wrzucac na kogos, ze bierze udzial w "aferze" samemu bedac zesranym na ich punkcie.

Gość gość
musisz sie rozpedzic i j/e/b/n/a/c baranka,najlepiej w mur.

Gość gość
musisz ale jeszcze sobie nie zdajes z tego sprawy:-)

Gość gość
ano ciekawe...

Gość gość
Skoro wredna ma 162 cm,to niedziwota,ze ta jej mala poczwara byla taka mikroskopijna