Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśkaaaaaaaaaaa

Jaka spacerówka najlepsza?

Polecane posty

Gość mamuśkaaaaaaaaaaa

Witam, dziewczyny poradźcie mi jaką spacerówkę kupić dla 1,5 rocznej córki? Mamy wózek tutek tambero 3w1 ale spacerówka robi się za mała i denerwuje mnie, że na zimę nie ma żadnej osłonki na nogi. Zależy mi na tym żeby się rozkładała do pozycji leżącej, żeby miała pompowane koła no i była praktyczna. Z góry dzięki

ja mam wózek ritmo, ale zależy ile dziecko waży. Moja jest jakoś do 15 kg. Ma osłonkę na nogi, ale ja na zimę zakładam śpiwór do wózka, jest lekka, prosto się składa i rozkłada-ja to robię jedną ręką. Zajmuje mało miejsca no i rozkłada się całkowicie na płasko. Cena też nie odstrasza. Ja ją używam od lipca 2013 do dzisiaj. Przeżyła już ze mną zimę. Co prawda nie ma pompowanych kół ale świetnie się prowadzi. Synek teraz ma 19 miesięcy.

ja mam mure ale najlzejsza toona nie jest, ale dla mnie nie przeszkadza, lzejsza opcja jest elea, fajnie sie sklada jest lekkka i dobrze sie prowadzi

mura moze i nie jest najlżejsza, ale lekko sie prowadzi. przeciez taki porzadny wozek tez musi swoje wazyc...

najlepsza będzie taka, która będzie Tobie odpowiadała, Twojemu stylowi zycia, Twojemu dziecku. my zdecydowaliśmy się na lekką parasolkę od quinny. model zapp xtra i jak dla mnie jest super, lekki, zwinny, nowoczesny.

Gość gość
Polecam lira 4