Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gęsiareczka

dieta Haylie Pomroy jest swietna

Polecane posty

Gość gęsiareczka

Właściwie nie jest to dieta tylko sposób na rozkręcenie metabolizmu,ale jest łatwa i szybko się chudnie. Ja przez 2 tygodnie schudłam 3 kilo. Może nie jest to oszałamiający wynik,ale i tak się cieszę.Moja oponka na brzuchu znacznie się zmniejszyła.No i podoba mi się, że nie wolno być głodnym a liczenie kalorii nie wchodzi w grę.Polecam

Gość gość
a cos wiecej ?

Gość gość
znalazlam na necie, ale to nie dla mnie

Gość gość
dlaczego nic dla ciebie?dietka łatwa,lekka i przyjemna.W książce podają,że przez 6 tygodni można schudnąć 10 kilo.Mi się pewnie tyle nie uda,bo w sobotę wesele i raczej nie będę ścisło trzymać się dietki,ale mam nadzieję,że nadmiar wyskaczę. Czy ktoś się przyłączy?Będzie mi rażniej

Gość antosiowa gosposia
Ja się przyłączę bo czytałam,że wiele gwiazd schudło na tej diecie. Jak ktos po autorkę diety wysyła prywatny samolot,to chyba coś znaczy

Gość gęsiareczka
U mnie waga od 3 dni stoi w miejscu,może dlatego że jem trochę niedozwolonych produktów.Ciasto,które piekłam dla rodzinki tak mi pachniało,że dałam się skusić

Gość gość
i jak się chudnie?

Gość gęsiareczka
chudnie się,dziś spotkałam znajomą to powiedziała,że jest w szoku. Mam jej podesłać dietkę.

Gość gość
a mozesz ja tu opisac?

Gość gośpatita03ć
proszę wpisać w google szybkaprzemiana Hayli Pomroy-to blog który prowadzi dziewczyna ja cóż po czterech tyg obowiązkowych i stosowaniu się do wszystkich zasad schudłam 7 kg-problem polega na tym że po 2 miesiącach bez diety przytyłam to co schudłam-nie dla mnie cudowne diety

Gość gość
Zaczełam dopiero studiowac ta diete, bo dla mnie nie jest wszystko opisane w ksiazce latwe i dostepne :) podobaja mi sie produkty uzywane w kuchni Haylie Pomroy