Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznać samotną kobietę?

Polecane posty

Gość gość
Widzisz, ja nie odpowiem Ci podobny tonem. Nie mam w zwyczaju obrażać rozmówców.

Gość gość
nie poznasz z widzenia! znam super babkę, ale w seperacji z mężem niestety,żaden facet nie ma szans u niej, atrakcyjna i wielkie ego z każdym dniem piękniejsza, niedostępna

Gość gość
Na co wy ludzie polujecie ? Na złudzenia ? Sami jesteście tacy sobie, a oczekujecie gwiazdki z nieba i to jeszcze z jakimś bonusem. A jak tego nie dostajecie, to uciekacie w samotność, uzależnienia, albo odwrotnie łapiecie w łapy wszystko co się rusza aby zaspokoić własne ego. Paranoja z wami wszystkimi. Jest coś, co powinno was zmuszać do pokory. Śmierć. Czy wiecie, że ona nie zna dnia ani godziny ? Ona zbiera wszystkie te odpady, wszystkich "nie mogących", wszystkich"nie ma", wszystkich bez wyjątku!

Gość gość
ja jestem samotna i nie chodze tam gdzie ludzie szczesliwi sie bawia, wszedzie chodze sama i nie usmiecham sie do obcych, nie mam kota ani psa, nie chodze po parkach, bo tam spaceruja dziadki i zakochane pary oraz matki z dziecmi... mysle, ze trzeba porozmawiac, zeby byc pewnym, ktora kobieta jest samotna ... ja nie jestem szcezscliwa i tez tego nie okazuje na zewnatrz, mieszkam sama, w pracy jestem sama, ide na zakupy sama, siedze w domu sama, nie siedze w restauracjach i nie rozgladam sie dookola nerwowo czy ktos mnie podrywa czy nie, samotna kobieta zyje sam i nie szuka juz partnera, bo w milosc przestala wierzyc.

Gość gość
a ja jestem samotna i chodzę do restauracji, kiedy chcę, nie rozglądam się na boki, tylko jem, chodzę do kina, teatru, zwiedzam wystawy, jeżdżę na rowerze, zwiedzam kraj i inne kraje, kiedy mam ochotę, mam własne pasje, którym poświęcam sporo czasu. nie rozmyślam o tym jaka to ja biedna jestem, tylko biorę życie w swoje ręce i modeluję je w zależności od własnych potrzeb. bez faceta można żyć, to nie jest koniec świata. dobrze jeśli jest, ale jak go nie ma to tragedii też nie ma. jest przecież tyle do odkrycia, tyle niezbadanych rzeczy, że nie warto paprać się w bylejakość tylko dlatego, żeby nie być samotnym. i tego się trzymam, a jak poznam kogoś, też nie zmienię wiele w swoim postępowaniu. zmieni się nazewnictwo - ona jest z kimś, co wcale nie oznacza, że zrezygnuję dla kogoś z siebie! miłego dnia ludzie warunkujący siebie poprzez bycie z kimkolwiek 🖐️

Gość gość
Do gość z 11.54 "Na co wy ludzie polujecie ? Na złudzenia " Pomyliłaś tematy? Ten jest o tym "Po czym poznać samotną kobietę". I o niczym innym

Gość gość
Nie pomyliłam. Polujesz, chcesz wiedzieć "po czym poznać ją" i chcesz ją poznać, chcesz z kimś takim być :P Mylę się?