Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznać samotną kobietę?

Polecane posty

Gość gość
A jak uważacie, jaki procent kobiet spacerujących bez towarzystwa to kobiety samotne? 5%?

Gość gość
Autorze, przeciez n7gdy sie nie zorientujesz cz ktos nie jest wplny, poki sie nie zapytasz, ja jestem wolna, i nic do mnie nie pasuje

Gość gość
Smutne, albo "głębokie" oczy, jak już ktoś napisał, chodzi sama - szczególnie jeśli jest sama w takich miejscach jak centra handlowe, kina, parki typowo spacerowe, czy wszelkie miejscówki, do których zazwyczaj idzie się z kimś. Jak siedzi lub stoi to się "zwiesza", wydaje mi się, że ubiór będzie miała w kolorach raczej stonowanych, niż krzykliwych i jaskrawych, ale to nie tak koniecznie, bo są i wyjątki.

Gość gość
Do gościa wyżej: przecież on wyraźnie zaznaczył, że chodzi o kobietę SAMOTNĄ, a nie WOLNĄ, nie każda wolna jest samotna.

Gość gość
A jeśli chodzi o procenty, to zależy, o jakie miejsce chodzi i jaki czas, bo np. po parku w południe chodzą głównie matki z dziećmi więc wtedy procent samotnych jest dużo mniejszy niż koło 16 w centrum miasta chociażby. Jeśli chodzi o jakieś *****iwe, przez wszystkich mijane co dzień miejsce, to obstawiam że faktycznie koło 5% raczej nie więcej niż 10%

Gość gość
Ja jestem w tych 5%:)

Gość gość
Parki to wiadomo że są spalone; albo pary, albo matki bawiące dzieci, albo jakiś element. Aj ciężko kogoś poznać. A uparłem się na samotną kobietę (nie mylić z wolną) bo samotne doceniają to czego wolna nawet nie zauważa.

Gość gość
bzdury piszecie. Smutne oczy moze miec kazdy i nie oznacza, ze jest samotny. Moze miec problemy w pracy, martwic sie o zdrowie ukochanego lub np. operacja, a moze zmarl jej kot.

Gość gość
sorry, zdechl

Gość gość
Nie zgodze się, ja unikam ludzi, a jestem samotna

Gość gość
Pospacerowałem dziś po mieście dość długo i jestem pewien że w taki sposób nie poznam samotnej kobiety. kobiety trzymają się parami. Siedzą na skwerkach z koleżanką, w kolejce po burgera z koleżanką, na przystanku z koleżanką, w sklepie z koleżanka.. I nie mam na myśli nastolatek, tylko kobiety 30tkowe

Gość gość
Jestem samotna i mam psa, chodze z nim na spacery zawsze sama, wiec jskby ktos mnie by obsereowal wiedzialby;)

Gość gość
widzialem Ciebie ...duzy pies :)

Gość gość
Czy ja wiem, no na pewno nie maly;)

Gość gość
fiku miku.. dzięki za super radę. Podejdę do obcej kobiety i spytam czy ma kota..

Gość gość
Albo inne zwierzę

Gość gość
Albo chomika

Gość gość
autorze a ile masz lat, mieszkasz w dużym mieście??

Gość gość
Miasto niewielkie, wiek 3+

Gość gość
Jestem samotna ale staram się by nie było tego po mnie widać :-D Nie lubię wychodzić sama gdzieś na miasto, robię to wtedy kiedy naprawdę muszę. Ja u mężczyzn zwracam uwagę na to czy nosi obrączkę, a na zakupach co mniej więcej kupuje. Jak kupuje pieluchy to już wiadomo, że samotny nie jest. Przy samochodzie spoglądam czy jest fotelik dla dziecka. Analogicznie z kobietą będzie podobnie.

Gość gość
Ja aż tak wścibski nie jestem, żeby w zakupy zaglądać i do samochodu : )

Gość gość
Wiele par zyje bez slubu i bez dzieci, takze nigdy widzac czlowieka nie masz pewnosci, po drugie samotny mogl pozyczyc auto od dzieciatego brata/kolegi, i co..zonk.itp

Gość gość
Jestem sama, poszukuję przyjaciel, jest tu ktoś?:)

Gość gość
nie ma wolnych facetow

Gość gość
Po tym że jest gruba, głupia albo brzydka. Nie ma samotnych ładnych i fajnych kobiet.

Gość gość
a co ty możesz wiedzieć o samotności? samotność ma wiele oblicz. mnie umarł mąż niedawno. i co w/g ciebie mam rzucać się na obcego faceta bo jestem samotna? to jakaś paranoja! trochę pokory bo nie wiesz za dużo na ten temat.

Gość gość
Ktoś tu napisał nie wiem czy nie autor, że wolna to nie znaczy samotna. A co wiem o samotności? Niestety więcej niż bym chciał. Też długi czas szukałem kobiety i wiem że samotne z fajnym charakterem i w miarę niebrzydkie nie istnieją. W końcu jakiś powód tej samotności jest prawda?

Gość gość
widocznie sam masz charakter do kitu. szukasz czegoś wyimaginowanego, sam od siebie niczego nie wymagając. wiem, to trudne dla ciebie.