Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seicu

Badanie opinii na temat ochrony danych w Internecie praca licencjacka

Polecane posty

Gość seicu

Witam. W związku z tym, że swoją pracę licencjacką muszę uzupełnić o analizę ankiety, bardzo was proszę o wypełnienie ankiety. Ankieta składa się z trzech części: części badającej stosunek respondentów do ochrony swoich danych w internecie, badania zaufania respondentów do wybranych podmiotów gromadzących dane w Internecie oraz metryczki. Termin "dane" występujący w ankiecie rozumiany jest jako wszelkie dane powiązane z państwa osobą (dokumenty, pliki, dane osobowe). Badanie jest przeprowadzane w ramach pracy licencjackiej realizowanej w Katedrze Statystyki Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Gdańskiego. Ankieta jest anonimowa, zebrane podczas badania dane będą analizowane i prezentowane w postaci zbiorczych zestawień. Poniżej link do ankiety.

Gość gość
Nie masz czasu? Zależy Tobie na dobrej ocenie? Masz do napisania pracę zaliczeniową, licencjacką, magisterską lub inną? Dobrze trafiłeś !!! Pomożemy napisać Tobie niepowtarzalną, profesjonalną pracę nawet w bardzo krótkim terminie. Wszystkie nasze prace są przygotowane jednorazowo i zgodnie z indywidualnymi wymaganiami. Nie prowadzimy sprzedaży ani nie udostępniamy wcześniej wykonanych opracowań i innych materiałów, kierując się zasadą i dobrem naszych klientów. Dokonuję również korekty stylistycznej prac oraz dopasowuję je do zasad panujących na Twojej uczelni. NIE POBIERAM ZALICZEK. PRZED WPŁATĄ WYSYŁAM RAPORT ANTY-PLAGIATU. E-mail: alicja-bajdal@wp.pl GG 47434915

Gość tarrek5
A chce ci się potem opracować te wyniki? Mi by się nie chciało... Pewnie dlatego często korzystam z pisanie.net :D

Gość anka898
Haha, no właśnie :D. Też musiałam zrobić ankietę i inne bzdety i zleciłam to pisanie.net :D.

Gość romcio676
No ankiety dobre piszą na pisanie.net. Parę już mi robili i wszystko ok :)