Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mizianka

gdybym miala wieksze piersi, moj facet...

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 143
no widzisz - dla mnie biust wogołe nie jest ważny .. mógłbym sie umówić z dziewczyną o takiej figurze bez problemu Ona jest przeciez atrakcyjna http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ff2d37a9b95ccbb3.html wiesz co jest najgorsze ? Nie mały biust , tylko otyłosc .. nienawidze kobiet ktore ważą 95 kg .. W życiu bym na takie nie spojrzał biustu nie mozna zmienić ,a z otyłoscia mozna walczyc .. Otyłosc to zapuszczanie się

Gość gość
prawictwo - s********j z tymi zdjęciami, masz zero taktu i jesteś debilem, dlatego nikogo nie obchodzi co lubisz i na żywo nagiej kobiety nie zobaczysz.

Gość gość10 01
prawictwo, gratuluje zj****ia topiku i przegonieniu autorki swoimi madrościami które każdy ma gdzieś.

Gość gość
prawik ma racje .. Nie przejmuj sie małym biustem . Znajdz sobie faceta , który doceni twoje małe piersi

Gość gość
prawictwo ma racje .. Twój facet nie ma taktu i wyczucia

o lubisz i na żywo nagiej kobiety nie zobaczysz. i co z tego , ze na żywo nie zobacze .na żywo .. To mi nie jest potrzebne .do szczęscia.. Wystarczą mi laski z sieci

Gość gość
Ale dziewczyny bez wcięcia w talii to już byś nie chciał. Bo wklejasz same z dużym wcięciem. Ja mam taką budowę, że choćbym nie wiem co robiła to wcięcia nie mam i miećnie będę, próbowałam trenować, schudłam jeszcze bardziej (moja waga? 51 kg/169 cm wzrostu) ale po prostu nie mam takiej budowy i tyle :< mam tak żebra ułożone

Gość mizianka
jestem. ja wszystko rozumiem, ze faceci sa wzrokowcami, ze lubia duze cycki, ze kreci ich to itd. nie o tym temat. temat jest o tym, ze moj facet nagle sie obudzil ze ztwierdzeniem, ze w skrocie i bardzo ogolnie: wieksze cycki- wiecej seksu...ale wedlug niego on mnie nie chcial obrazic, tylko wyrazil seoja opinie, bo ogolnie wygladam ok, ale ta mysl ze nie jestem dla niego najatrakcyjniesza i najpiekniejsza mnie dobila. ze kazda przecietna laska z cyckami wiekszymi ode mnie bedzie atrakcyjniesza dla niego

Gość gość10 01
keira knightley nie ma małe cycki i nie ma talii a się nie przejmuje ;) nawet operacji sobie nie zrobiła.

Gość mizianka
czuje sie oszukana i nieatrakcyjna chociaz robie duzo zeby wygladac dobrze. mam 180 cm wzrostu, 63 kg wagi, jestem wysportowana i moja twarza tez nie strasze, a tu sie okazuje ze moge sie tym wszystkim kolokwialnie mowic podetrzec bo mam male cycki:/

Gość gość10 01
znajdziesz takiego co będzie miał gdzieś jakie miał kiedyś preferencje, pokocha Ciebie i tylko to sie będzie liczyło. ja mam mały biust i jestem drobna, i od ŻADNEGO faceta nie słyszalam złego słowa (13latek sie nie liczy :P ) jedyne komentarze były ze strony bab. wystarczy dbać o siebie i mieć dobre usposobienie a fajny facet się znajdzie

to moja wina , że takie ciało jest aseksualne ? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3afa93e4b47a4441.html pojsc z taką do łózka czułbyś sie jakbyś to robił z 12 latką .. kobieta powinna miec wciecie w talii brak biustu mi nie przeszkadza , ale brak wcięcia w talii to poważna sprawa..

Gość gość
Współczuję ci autorko. Nie dziwię się że jesteś rozbita. Ja po czymś takim nie mogłabym pójść z facetem do łóżka. Chyba że w staniku... Moje poczucie własnej wartości szlag by trafił. Trudno przełknąć taki tekst. Wydaje mi się że to początek końca tego związku.

Gość gość
Ty jestes nienormaslny kretynie, i tak z żadna do łózka nie pójdziesz więc W_Y_P_I_E_R_D_A_L_A_J

faceci maja rózne fetysze .. Jeden woli duże biust inni szerokie biodra a biusty mają dla niego mniejsze znaczenie ja uwielbiam szerokie biodra.. i nawet jakby laska miała piersi w zaniku , ale szerokie biodra , to dla mnie byłaby bardzo atrakcyjna.. dlatego wlasnie doda mi sie nie podoba , bo co z tego ze ma duze piersi jesli w biodrach ma tylko 88 cm ..a z wcieciem w talii też u niej jest krucho

Gość gość
keira knightley to kobieta kontrastów - ładna twarz , ale fatalna figura

Gość gość
Sorry, ale nie ma wielu kobiet, które mają wyraźne wcięcie w talii, i to nawet przy nadwadze jak tamta laska z linku :/ i jakoś żyją i mają facetów

Gość gość
Przecież Doda MA szerszą dupę..szerszą od mojej, a ja mam 93.. tylko wcięcie ma małe.. nie umiesz odróżnić tych dwóch rzeczy? wg ciebie jak ktoś ma małe wcięcie to automatyczie musi mieć mniejsze biodra? ja jestem koronnym przykładem że nie.. mam 93 w biodrach, płaski brzuch i brak wyraźnego wcięcia. Taki TYP BUDOWY, rozumiesz? -http://m.ocdn.eu/_m/508e2d80a15e43bb0030ef804841fcd4,62,37.jpg wyglądam coś jak ona.

Gość gość
a nawet gorzej niż ona. Mam bardziej płaski brzuch, ale tutaj przód tak prosty, że ohoho

ale masz 93 cm w biodrach , a doda ma tylko 88 cm - tak pisza w google .. Wiec na pewno masz lepsza budowę

Gość gość
DODA NIE MA 88 w biodrach... tyle to ma w talii chyba :/. Chyba ślepa nie jestem i widzę. Ona ma nawet ciut więcej niż ja, mówię ci to jako specjalistka od figur. I nie, nie mam lepszej figury od niej. Mam szeroką miednicę, ale bioder nie mam zaokrąglonych w ogóle kobieco, jak facet, mam płaski tyłek, nie mam wciecia i jestem prosta jak strzała, ZERO wcięcia.. mimo że brzuch płaski. I nigdy mieć go nie będę niestety, bo próbowałam nawet ćwiczyc etc odchudzić się ale nic to nie dało. Tak jak Selena u góry, tylko jeszcze gorzej.

dziewczyno masz lustro, widziałaś się w lustrze...jesteś świetna laska, z tego co opisujesz wysoka, szczupła, zadbana, jędrna...broń boże nie daj sobie wmówić przez tego kretyna ze masz jakikolwiek mankament. skoro do tej pory sobie się podobałaś to musiałaś mieć rację. dla kochającego faceta jego kobieta powinna być zawsze jego księżniczką, najlepszą opcją, największą podnietą...