Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odzywianie spadek czy wzrost wagi?

Polecane posty

Gość gość

witam, od niedawna probuje jesc 5 posilkow dziennie w miare tych samych porach. chcialam utrzymac poprzednia wage, jednakze okazalo sie, ze zamiast tego waga poszla w gore.. czy to normalne?

Gość gość
jesz za duże porcje, albo zbyt kaloryczne jedzenie, jestem właśnie na tego typu diecie, jem 6 razy dziennie bardzo małe porcje, w talii ubylo mi 4 -5 cm przez 2 tyg

Gość gość
jem przewaznie zdrowe salatki, porcje sa malutkie :( a Ty cwiczysz?

niemozliwe jezeli jesz zdrowo aby waga szla w gore byc moze masz zly podaz bialek weglowodanow i tluszczy w jadlospisie podaj jeden przykladowy dzien (co jesz) moze cos ci doradzimy :-)

Gość gość
sniadanie : jogurt naturalny z platami + kawa z mlekiem (b.cukru) II sniadanie : owoce ( np.sliwki, jablka,winogron,zurawina) obiad : salatka np.z czerwonej kapusty + 1/4 ziemniaka + kawaleczek gotowanego kurczaka + herbata --w zasadzie tym sie juz zapcham i nie chce mi sie jesc ani podwieczorku ani kolacji :( kolacja : 2 kromki ciemnego chleba np.z twarogiem plan ukladala dietetyczka, dlatego nie mam pojecia co sie dzieje..

napisz jeszcze ile tych owocow zjadasz sztuk/gram i ile plynow wypijasz Na moje oko masz za malo bialka w diecie dlatego waga idzie w gore badz za malo pijesz ja mam diete 1500kcal praktycznie w kazdym przepisie mam bialko i chudne staram sie jesc regularnie co 3h