Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jestem szlachcicem jeżeli mam na nazwisko

Polecane posty

Gość gość

Trzepiekoński?

Gość gość
dobra, wiadomo o ktory temat chodzi, ale ja sprawdzilam w historii gminy i rzeczywiscie wies ojca zasiedlali w XVI wieku szlachcice z Mazowsza, a pozostale wsie w gminie chłopi ruscy, babcia i dziadek - oboje byli z tamtej wsi, czyli moj ojciec jest z pochodzenia szlachcicem, a matka zydowka - to ja jestem kim?

Gość gość
po Mamie Żydówką

Gość gość
o łał - nazista się odezwał, "won żydówko" - co Tobie zydzi zrobili, ze sie tak do kogokolwiek odzywasz człowiecze? dziecko ci na macę przerobili, czy co? w domu tak cię wychowano, żeby tak się do innych ludzi odzywać?

Gość gość
bo polactwo antysemityzm to z moczem i spermą ojca wyssali

Gość mów mi suchar ha ha
Jego nie wychowali tak ale odezwę się za niego Wiesz czemu żydzi mają płaskie nosy aby móc pić wodę z kałuży Wiesz w co grają małe żydki w komorze gazowej w dwa ognie Jak się nazywa żyd w obozie koncentracyjnym Z odcięty mi nogami bezużyteczny Jaka jest różnica między Żydem a murzynem jedni jeżdżą na obozy drudzy na kolonie Wiesz czemu jest przesąd ze każdemu Żydowi śmierdzi z buzi Bo pierwszy żyd jaki postawił nogę na ziemi zobaczył coś g****o w polu i je zjadł stop suche jak rozpoznać Żyda przed narodzinami położyć przed krocze monetę jak wyciągnie łapkę i się schowa to żyd jak go wyciągnąć z powrotem zaprosić SS mana ucieknie każdym możliwym wyjściem