Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJ KOLEGA ,mowil do moich znajomych ze niby ja lece na niego ...

Polecane posty

Gość gość

Moj kolega ktorego bardzo lubie,traktuje go jak brata ,ale on mi sie w ogole jako facet nie podoba,poopowiadal do moich znajomych ,ze niby ja na niego lece...ale to pewnie dlatego tak pomyslal ze bylam zawsze mila dla niego bardzo lubilam,ale trkatowalam go o prostu jak brata dlatego taka bylam,ale nie ze mi sie podobal !!! a on odebral to ,ze niby ja lece na niego ,niby on mi sie podoba...

Gość gość
Musiałaś dawać jakieś znaki lub nadstawić d**y.

Gość mieczyk
Po prostu mu powiedz jakoś w delikatny sposób że tak nie jest. Nie ma sensu to ukrywać bo koleś się będzie nakręcał z tygodnia na tydzień. W skrajnych przypadkach jeżeli to jakiś dewiant może dojść do gwałtu więc pomyśl o tym żeby go uświadomić.

Gość gość
chyba zartujesz...bylam mila ,bawilismy sie fajnie na imprezach ,ale nie bralam go jak faceta...

Gość gość
On cos tam niby probowal,ale odrzucilam go i moze dltago tak mowi do zanjomych ,ze na niego lece..nie wiem ,ale on mi sie w ogole nie podoba jako faceta,traktuje go jak barta,ale nic wiecej

Gość gość
Tak bawiłabyś się fajnie z facetem na imprezach jak z bratem :D Bez obmacywanek aha już to widzę :D

Gość gość
nie obmacywalismy siebie!! normalnie fajnie bawilismy ,traktowalam go jak przyjaciela!! ale nie faceta!