Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dużo kochanego ciała

Polecane posty

Gość gość

Czy jest jakiś chętny do poznania się z dziewczyna 23 letnia ważącą 120 przy wzroście 180 cm ? Po przeczytaniu niektórych postow jestem ciekawa waszych odpowiedzi

Gość prawictwo pospolite 143
te 120 kg to chyba żart ? JA bym nie chciał dziewczyny która waży 80 kg Jakby miala 60 kg to bym zaakceptował , ale 70 kg i więcej odpada.

Gość Algość
Czemu by nie :-)

Gość prawictwo pospolite 143
serio wazysz 120 kg ? Jak mozna sie doprowadzić do takiego stanu ?

Gość gość
Czemu nie

Gość gość
Można się dopowadzic i wcale nie jest trudno . . . Byłam taka od małego żaden z rodziców nie potrafił dostrzec problemu więc i ja tak to odbierałan . I nie myślcię sobie że taka kobieta nic nie robi nie jem jakiś olbrzymich dawek jedzenia nie lubię jest tłustych rzecz . Spaceruje i żyje tak jak każdy normalny człowiek otyłość w moim życiu zaczęła się od kiedy skończyłam 6 lat wiele wycierpialam , tego nikt nie wie i nie będzie wiedział dopuki nie doświadczy na swojej skórze (absolutnie tego nikomu nie życzę ) nie będzie wiedział . Żyje z ta otyłością chodź bardzo bym chciała to zmienić nie wiem jak :-| . . .

Gość gość
Można się dopowadzic i wcale nie jest trudno . . . Byłam taka od małego żaden z rodziców nie potrafił dostrzec problemu więc i ja tak to odbierałan . I nie myślcię sobie że taka kobieta nic nie robi nie jem jakiś olbrzymich dawek jedzenia nie lubię jest tłustych rzecz . Spaceruje i żyje tak jak każdy normalny człowiek otyłość w moim życiu zaczęła się od kiedy skończyłam 6 lat wiele wycierpialam , tego nikt nie wie i nie będzie wiedział dopuki nie doświadczy na swojej skórze (absolutnie tego nikomu nie życzę ) nie będzie wiedział . Żyje z ta otyłością chodź bardzo bym chciała to zmienić nie wiem jak :-| . . .

>>>Czy jest jakiś chętny do poznania się z dziewczyna 23 letnia ważącą 120 przy wzroście 180 cm ? Po przeczytaniu niektórych postow jestem ciekawa waszych odpowiedzi<<< Mnie te liczby nie przerażają :). Lubię pulchne dziewczyny :). Nie mogę zagwarantować, że na pewno zafascynuje mnie Twoja uroda (i vice versa :D), ale widziałem atrakcyjne dziewczyny z podobnymi liczbami :D. Jestem od Ciebie wyższy, przy podobnej wadze (taki wielki niedźwiedź :) ). Jeżeli masz ochotę napisać, to mój mail zobaczysz, po wybraniu nicku :).

Gość gość
Ja znam piękna dziewczynę ważącą tyle co ty ! Potrafi się ubrać zadbac o siebie !

Gość gość
nie można byc piękną mając twarz ociekającą tłuszczem i zlewającą się z szyją przez co traci się proporcje twarz-szyja

Gość gość
Przy takiej kategorii wagowej nie można wyglądać pięknie, co najwyżej elegancko, chodzi wyłącznie o ciuchy, tusza jest nieestetyczna, ale też nie szyja ładnych ubrań na takie wieloryby

Gość gość
ja pie..dole, skoro tyle ważysz to idź do dietetyka! masz mega nadwagę więc nie powinnaś tykać nawet pic***ici niektórych produktów i nie ma że boli! ja np jestem wysoka (174) więc nie noszę szpilek i tez widząc je w sklepach mam ochotę je kupić i paradowac w nich,ale nie mogę bo jestem Wysoka. A Ty jesteś gruba więc powinnaś nie jeść tyle. proste

Gość gość
Co jest złego w noszeniu szpilek przy 174? W tych czasach nie jest to jakiś duży wzrost. Długie nogi trzeba eksponować. Nie chodź z kurduplami na randki :D

Gość gość
w moim towarzystwie faceci mają tak po 180 , dziewczyny niektóre to 170 mają ale jak założe obcas choćby 8 cm to jestem wyższa od nich i tak jakoś dziwnie się czuję, także nie nosze szpilek chociaż czasem boli ale trudno, życie...:)

Gość gość
! Podejrzewam że za dużo siedzicię w googlach wpisując w grafikę "grube kobiety " bo grube również potrafią być piękne 120 kg przy takim wzroscię nie jest aż tak masakryczna waga ! Znam osoby o wiele grubsze ! Ważące po 160 kg przy takim wzroście taka osobę można nazwać grubą otyla że twarz wlewa się z reszta ciała ! Pomyscię co ta dziewczyna czuje czytając was . Zero tolerancji i jakiegokolwiek wsparcia POLSKA :-|

>>>nie można byc piękną mając twarz ociekającą tłuszczem i zlewającą się z szyją przez co traci się proporcje twarz-szyja<<< Pieprzysz głupoty (jak zawsze panno M :D ). W piątek stałem w kolejce do kasy za uroczą grubaską, mającą PIĘKNĄ, SMUKŁĄ szyję :). Przyglądałem się jej z zaciekawieniem, bo kolor jej opalenizny, był idealnie zgrany z kolorem jej włosów :). x >>>Przy takiej kategorii wagowej nie można wyglądać pięknie<<< Piękno jest wrażeniem czysto subiektywnym. Dla jednego piękna jest muzyka disco-polo, dla drugiego Jezioro Łabędzie, a trzeci tylko w marszach będzie miał upodobanie :D. Tylko MATOŁY tego nie rozumieją :(. x >>>ale też nie szyja ładnych ubrań na takie wieloryby<<< Polecam stronę: http://duzeklimaty.blogspot.com/ Autorka jest osobą otyłą, ale wygląda ładnie, elegancko a na niektórych zdjęciach całkiem seksownie :).

Gość gość
no to sie Misio, spiknij a Autorką .. z tym że wyro z ikea nie da rady , radzę podłogę