Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety marzą

Polecane posty

Gość gość

zazwyczaj o tym czego nie mają i mieć nie będą żadnej kobiecie jeszcze nikt nie dogodził każda narzeka na swojego faceta i nawet jak oficjalnie paradując ulicą trzymają się za rączkę udając szczęśliwą parę, to i tak od czasu do czasu dzwoni np. do mamusi i mówi jaki ten jej chłop durny i głupi, że najlepiej by się rozwiodła w innych upatrujecie ideał, bo ich nie znacie to jak z dziećmi, każda zabawka na wystawie sklepowej za szybą jest obiektem westchnień aż ją dostaniecie w swoje ręce i wam przechodzi ale od nas oczekujecie cudów i wiecznego oddania poświęcenia, wzniosłych czynów, bo chcecie mieć pewność że ten was kocha i nie opuści moim zdaniem jesteście egoistkami

Gość gość
chłopie, skrzywdzono cie. to jasno wynika z tego o czym piszesz. dla mnie facet nie musi mnie trzymać za rączkę, żebym wiedziała jakie ma cechy charakteru, za które chcę z nim być, a jakich nigdy nie zaakceptuję i lepiej, żeby taki frajer ode mnie się trzymał z daleka. spotykasz takie kobiety, jakim sam jesteś. żal i pretensje o to schowaj więc do swoich butów :P

Gość gość
Ej dziewczynko! Lepiej Ci jak pojechałaś po rajtach kobietom. Już Ci ktoś mówił,że jesteś rozpoznawalna. A Ty dalej piszesz sama ze sobą.Żal.