Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

RODZINA A CHLOPAK

Polecane posty

Gość gość

Hej wam, parę dni temu spotkalam sie z kolegą, z ktorym mam nadzieje nie skonczy się na koleżenstwie. Świetnie się dogadujemy, mamy wspolne zainteresowan, imponujemy sobie oboje nawzajem. Spotykam sie z nim w zasadzie od miesiąca, ale ostatnim razem bedac na spacerze spotkalam mojego kuzyna. Potem zaczal pisac ze jakis dziwny on jest i robil mi wyrzuty jakby byl moim ojcem. Glupio mi, bo nie zostawie go bo komus nie podoba sie to czy owo, ale wolalabym aby rodzina go zaakceptowala, a nie bede wysluchiwala od kogoś jakieś smęty.

przecież Twój kuzyn nawet nie miał okazji go tak naprawdę poznać.... poczekaj aż sprawa się rozwinie, Ty sama będziesz pewna, że masz ochotę z tym facetem coś zaczynać - i potem dopiero przedstaw go rodzicom i reszcie familii. jeden marudzący kuzyn jeszcze nic nie znaczy. może był zazdrosny :D

Gość gość
moja rodzina wie że z kimś się spotykam, ale wiedzą o tym tylko na zasadzie rozmowy, nie widzieli go na oczy :-) masz rację, że kuzyn go nie poznał a już mówi, może coś mu się nie spodobało z wyglądu?

Gość gość
pewnie kuzyn sam ma kompleksy na twarzy lub ciele i probuje sie wyzyc