Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Laski najpierw umawiają się z pustakami...

Polecane posty

Gość gość

...a potem ryczą, że każdy facet zły. A umawiają się z dresami i technoboyami, których poznają po dyskotekach albo jakiś popijawkach. Większość z was to tępe d****** taki fakt. I zasługujecie na to, żeby was zdradzano i dymano na wszystkie strony.

Gość gość
ja NIE TYCH POKROJÓW :D żadna dyskotekowa lafirynda :) tylko iinteligencja i wyższe loty

Gość gość
masz rację. ja jestem spokojny chłopak i czekałam na odpowiednią kobietę. teraz mam. razem podróżujemy, ona jest inteligentna, wykształcona, a nie dziunia co tylko o mejkap dba i ciuszki. i jestem zadowolony. a nie raz słyszałem od takiej albo innej kurewki, że skoro mam 23 lata i nie zaruchałem to jestem luzer. no i one teraz sie jebią z jakimiś brudnymi frajerami, a potem płaczą, że ich zdradzają. a na nic innego nie zasługują. kiedys mi taka wyjechała, że moja żona to o siebie nie dba. roześmiałem sie piździe w twarz. dla was "dbać o siebie" to nakładać tonę makijażu i dawać dupę pod remizą. Tępe lafiryndy

Gość gość
Puste przyciąga puste, czym tu się przejmować, to ich sprawa.

Gość gość
beata samotna - to prawda. lepiej poczekać i być z kimś normalnym, a nie mieć taką zużytą, co ją pół miasta już miało, bo się uważa za wielce atrakcyjną. a jest pusta i leci tylko na hajs. moja żona nigdy nie pytała o pieniądze, byłem gołod***ec, a teraz zarabiam kupę hajsu i ona ma na wszystko, a tamte p*****lnięte nie maja nawet na swój k***wski makijaż :D

Gość gość
"zasługujecie na to, żeby was dymano na wszystkie strony" Dzięki! :) w koncu jakies dobre slowo, zawsze tu zycza raka, smierci itp

Gość gość
a znasz pustaki swietnie wyksztalcone i obyte w swiecie? bo ja bym kilka znalazla, daleko szukac nie trzeba... a jak gebe otworzy to nie wiesz czy masz sie smiac czy plakac...

Gość gość
ano racja, są i pustaki świetnie wykształcone. które jakoś się na pamięć wyuczyły lekcji w szkole, a potem do kolosa na studiach, a inteligencji za grosz :D