Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

29 tc instynkt macierzyński na najwyższych obrotach

Polecane posty

Gość gość

Nie sądziłam, że instynkt macierzyński jest tak silny. Oczywiście, cieszyłam się ciążą od samego początku i kochałam mojego maluszka nad życie. Ale od jakiegoś miesiąca ta moja miłość do dziecka nabrała niesamowitych rozmiarów. Z pełną świadomością mogę powiedzieć, że jeszcze nigdy nikogo tak mocno nie kochałam - a przecież synek nawet nie jest jeszcze na świecie! xxx Czasami wystawi mi pupkę tak mocno, że aż się wybrzuszy mi w tym miejscu brzuch. Złapię go delikatnie za nią i nie mogę uwierzyć, że to już taki malutki człowieczek. Nie wiedziałam też, że można tak dokładnie dziecko wyczuć w brzuchu. Czasami pukam go paluszkami po pleckach, bo akurat wstadzi mi je pod żebra. I wtedy on zamiast uciekać, to podchodzi do góry jeszcze bardziej, bo chyba mu się podoba. Lubi, jak go zaczepiam, wtedy się przybliża w to miejsce. To jest takie nawet trochę mistyczne - trudno mi to opisać słowami. xxx Jeszcze 3 miesiące do rozwiązania. Nie mogę się doczekać. xxx Dziękuję za "wysłuchanie" :)

Gość gość
O kur/wa :o idź z tym na macierzyński, bo nas tu to c/h/u/j obchodzi

Gość gość
współczuję :| zeżarło Ci mózg, już masz odpieluszkowe zapalenie, co to będzie po porodzie :|