Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się zachować

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z moim były, znamy się około 10 lat przyjaźniliśmy się około 4 a potem 4 byliśmy razem. Rok temu zerwałam z nim i zerwałam całkowicie kontakt. Miałam dość, że nie miał nigdy czasu i cały czas pracował. Potem jeszcze pary razy próbował się ze mną skontaktować ale ja nie chciałam mieć z nim żadnego kontaktu. Wczoraj moja siostra mnie poinformowała, że jej wesele będzie w knajpie gdzie on jest managerem ( znam tam wszystkich i wiele razy z nim tam była na jakiś imprezach integracyjnych). Tak nie za bardzo wiem jak mam się zachować bo mam być świadkiem i już wiem że mam być tam wcześniej wszystko ogarnąć i dopilnować jakoś sobie tego nie wyobrażam.. Powiedźcie co mam zrobić

Masz problem z weselem siostry czy byłym ? Strasznie chaotycznie piszesz. Zachowuj się naturalnie.

Gość gość
Byłam już w takiej sytuacji, że byliśmy razem w jednym miejscu i on dalej chciał mnie namówić żeby to naprawić, żebyśmy pogadali itp. Jeśli ma się z nim teraz widzieć kilka razy i jeszcze się dobrze bawić na weselu to tego nie widzę i już się czuję niekomfortowo. Dlatego nie wiem co zrobić i jak się zachowywać.

Gość gość
dziwny zbieg okolicznosci. Ja bym chyba nie poszla na to wesele. Jak dobrze że moi ex byli wszyscy z innych miast

Gość gość
Rozumiem moją siostrę, bo w tym miejscu były dotychczas wszystkie imprezy i miejsce jest naprawdę spoko, blisko i nie drogo. Tylko nie umiem sobie z tym jakoś poradzić. A nie mogę nie iść, to moja siostra i mam być świadkiem...

Gość gość
jak to jak sie zachowac? normalnie, co bedziesz musiała z ni uzgodnic to uzgodnisz w formie słuzbowej, reszte niech inni z nim ustalają, a jak ewentualnie zacznie jakies bzdury wygadywać, to ucinasz temat i tyle

Gość gość
Tylko się boję że nie będę potrafiła i będę się źle czuła i nie będę mogła się dobrze bawić

Gość gość
nie przesadzaj i nie zachowuj sie jak dziecko, minął rok a nie tydzień, ogarnij się, zaciśnij zęby i po prostu na tyle ile sie da go omijaj, to ważny dzień dla Twojej siostry i tyle

Gość gość
Rozumiałabym jeszcze twoje rozterki gdyby to on ciebie rzucił, ale to ty zakończyłaś ten związek. Chyba podjęłaś, jak uważasz słuszną i przemyślaną decyzję, więc to juz powinno być poza tobą. Co za różnica kto tam jest manadżerem, czy twój były czy ktokolwiek inny? Traktujesz go tak samo i tak samo służbowo podchodzisz do sprawy. Proste.