Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cyganka mi wywróżyła, że...

Polecane posty

Gość gość

lubie dużo o sobie opowiadać (to prawda) i mam tego nie robć, bo jakaś ciemna koleżanka wciągnie mnie w plotki. Od tego czasu ograniczyłam kontakty ze wszystkimi ciemnymi i przestalam cokolwiek o sobie mówić. Co ciekawe to, że ktoś mnie wciągnie w ploty i mam nie rozpowiadać o swoich przemyśleniach emocjonalnych wywróżyła mi też wróżka na internetowym forum. Cyganka powiedziała mi również, że jestem leniwa (to prawda), ale zdolna (również prawda) i że nie zrobię kariery w Pl tylko zagranicą. Teraz tak się złożyło, że wyjechałam za granicę i boję się wrócić, bo może faktycznie kariery w Pl nie zrobię, a przegapię szansę jaką dał mi ten wyjazd. Co o tym myślicie?Mogę jej ufać i wierzyć czy raczej olać sprawę i robić to co chcę.

Gość gość
upupupup

Gość gość
To zależy od twojej wiary, jeśli w to wierzysz to się tego trzymaj, jeśli nie, to rób co chcesz, ale unikaj sytuacji w której działasz niezgodnie ze swoja wiarą, czyli np będziesz robić co chcesz ale podświadomie będziesz wierzyć, że wszystko co ci wywróżyła się spełni

Gość gość
Hmmm...no niby tak. Ale i tak się boję czy to się spełni.

Gość gość
a widzialas ty kiedy blond cyganke?

Gość gość
Ale o co chodzi?Cyganka mi wywrożyła, że jajaś moja ciemna koleżanka wciągnie mne w ploty więc ograniczyłam kontakty z ciemnymi koleżankami (pewnie chodziło o kolor włosów).

Gość gość
Skoro mowa o cygankach to mi raz powiedziala ze mam miodowa milosc.. I co to znaczy ???

Gość gość
Mnie w ogóle cyganki zaczepiają bardzo często. Nie wiem czy mam taką żałosną minę czy co...czy bije ode mnie zła energia...