Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kochanka lepsza od zony

Polecane posty

Gość gość
wbrew pozorom zaden zart zadna baba nie lubi jak sie ja robi w hooya a facet robi i zone i kochanke najczesciej

Gość gość
Najczęściej kochanki wychodzą na tym źle. Bo z żoną faceci dogadują się. W tedy kochanka to wróg. W zasadzie kochanka zawsze wróg.

Gość gość
no to widze, ze nie wzlecicie wyzej od scieku, urojen i tandetnej manipulacji. wartosciowe zony :D no i to wasze cisnienie zeby zrobic ze mnie kochanke. nie lykniecie, ze moze istniec mezczyzna, ktory widzi czym jestescie. wiem. nie potraficie sobie poradzic z tym ze jestescie rynsztokowymi szmatami. niezaleznie od tego jak bardzo chcecie to ukryc. wiecie, wlasnie dlatego tak trudno znalezc kobiete. i dlatego wole byc sam. az ja znajde. niz z ktorakolwiek z takich horrendalnych smieci, jak wy.

Gość gość
Leć na ręcznym koleś.

Gość gość
Rynsztokowa szmata to coś takiego jak ty tchórzliwy śmieciu. Pozostało ci jedynie wyzywać wszystkie żony anonimowo na forum, bo jakbyś w realu tak się zachował/a to byś taki wpierdziel dostał/a, że łeb do trumny by ci nie pasował.

Gość gość
Albo niedowidze albo masz rację autorze. Nie przeczytałam ani jednej wypowiedzi żony która zachowalaby klasę w swoich słowach na temat zdradzających facetów i ich kochanek. Wniosek że Żony sa bardziej zolzowate od ciepłej i czulej kochanki. Ale może tak się dzieje dlatego ze wszystkie kobiety to chu.je :-) Chyle czoła jeśli teraz wypowie się jakaś żona z klasą :-)

Gość gość
to dlatego ze zdradzane zony sa sfrustrowane, bezsilne maja naklad obowiazkow gdzie w tym czasie mezowie bawia sie w najlepsze kochanki nie maja godnosci, honoru one zyja tylko seksem, nic wiecej ich nie obchodzi mozna na nie syczec jadem a koorefka i tak bedzie miala to w glebokiej p*****e

Gość gość
Żadna żona nie będzie się poniżać i dyskutować kulturalnie z rynsztokową szmatą. Wbij sobie to wreszcie do pustego łba, tłumoku

Gość gość
I proszę Rynsztok przemowil dając o sobie świadectwo Jaka proza życia. Wszystkie winne tylko nie ja :-p Ta jasne

Gość gość
jestes idealista autorze. widziales kiedys zeby zlodziej powiedzial, ze jest zlodziejem? beda belkotac i manipulowac, lac swoje cuchnace syfem zagrywki, bo wlasnie odsloniles czym sa. widziales zeby szmata powiedziala, tak, jestem szmata? zobacz, one nawet nie probuja udawac, ze jest inaczej :D szmatas forever :D zreszta, spodziewasz sie, ze kto robi to wszystko o czym pisales, nastepnego po dobitym w koncu slubie, dostanie ataku uczciwosci? ale nawet gdyby tak bylo to nie zmieni faktow dokonanych. i na koniec, wielkie gratulacje za odwage. poruszyles temat glebokiego syfu, ubitego przez dziesiatki nog. dziur, to znaczy. trzeba bylo przypiac zdjecie Alusi na poczatek :D

Gość gość
Mój kochanek mówi tak: ile czasu jej dajemy żeby się dowiedziala? 4 lata?? A ja na to ze 10 będzie optymalne :-p Już jesteśmy razem 15 i nie uważamy żebyśmy się źle dobrali. Tak nam jest dobrze. Dowie sie to tylko się przeprowadzimy reszta się nie zmienia :-) Pozdrawiam wszystkie lepsze ode mnie żony :-)

Gość gość
9.21 "no tak. bo jesli ja sprzedaje dziure /co najmniej/, za slub, to w porzo. bo wlasnie dlatego ubijam interes, zeby moc pozniej wyzywac inne." taki utarty gleboko zwyrodniala obskura, zwyczaj. ktore przeciez moga mi odebrac moj lup. rynsztok przed i rynsztok po, slubie. ciagle to tu potwierdzaja. "a jak ktos mnie nazwie po imieniu, to i jego trzeba zniszczyc, bo jest zagrozeniem dla mojego syfu, ktory tak lubie i praktykuje." skondensowane wyjasnienie wszystkiego co tu mozna zobaczyc. wlos sie jezy, co za dno tu mieszka.

Gość gość
"gość dziś to dlatego ze zdradzane zony sa sfrustrowane, bezsilne maja naklad obowiazkow gdzie w tym czasie mezowie bawia sie w najlepsze kochanki nie maja godnosci, honoru one zyja tylko seksem, nic wiecej ich nie obchodzi mozna na nie syczec jadem a koorefka i tak bedzie miala to w glebokiej p*****e" "gość dziś Żadna żona nie będzie się poniżać i dyskutować kulturalnie z rynsztokową szmatą. Wbij sobie to wreszcie do pustego łba, tłumoku" Zastanawia mnie wypowiedz Pani z 9:11. Jezeli kochanka ma gdzies jad i piane na mordzie wscieklej zony to PO C***J siebie ponizac publicznie i robic HISTERIE??? I to z czego??? Z powodu portek??? Serio??? Portek ktore i tak maja ta zone w doopie??? Padlo to pytanie z mojej strony ale zaatakowaly mnie wsciekle zony bo nie jestem jednoznacznie po ich stronie :D:D:D Po prostu czy ktoras moze mi LOGICZNIE wyjasnic PO CO bronicie faceta jak jakiegos lupu, skarbu skoro to WY HARUJECIE ciezko a on baluje i ma Was w doopie???? Przykro mi ale WALKA o chlopa, ktory leje na swoja zone cieplym moczem i obraca inna to jak podkladanie sie psa pod kij. ROWNIE niesmaczne jak zdrada :/ No ale CICHO SZA! nie wolno tak napisac. FACET niewinny jak aniol. To zUa kochanka go uwiodla, zapakowala do czarnego wora i wywiozla od szlachetnej zacnej zony............ AM I THE ONLY SANE PERSON HERE?????

Gość gość
"gość wczoraj no to widze, ze nie wzlecicie wyzej od scieku, urojen i tandetnej manipulacji. wartosciowe zony smiech.gif no i to wasze cisnienie zeby zrobic ze mnie kochanke. nie lykniecie, ze moze istniec mezczyzna, ktory widzi czym jestescie. wiem. nie potraficie sobie poradzic z tym ze jestescie rynsztokowymi szmatami. niezaleznie od tego jak bardzo chcecie to ukryc. wiecie, wlasnie dlatego tak trudno znalezc kobiete. i dlatego wole byc sam. az ja znajde. niz z ktorakolwiek z takich horrendalnych smieci, jak wy." Wiesz co Autorze owego textu? Zawsze mi bylo autentycznie szkoda zdradzanych zon ale koorna po takim poziomie jadu, histerii i niesmacznej agresji juz chyba nie :D:D:D

Gość gość
nudzisz sie?

Gość gość
tak nudze sie niestety :P poniewaz na tym watku sa osoby, jak widac na Twoim elokwentnym przykladzie, nie majace nic ciekawego do powiedzenia za to probujace osmieszyc i zastraszyc kogos kto chcialby uczestniczyc w dyskusji, BA! nawet moze wniesc cos nowego do niej ;) straszne czyz nie? a! z pewnoscia taktyka szyderki wypedzi mnie z tego watku, bardzo sie przestrasze pogardliwych komentarzy od szacownych matron ;) ide popelnic z rozpaczy seppuku bo szacowna matrona podejla probe szyderki ;) ah ta hanba

Gość gość
gość dziś to byl moj pierwszy wpis na tym watku pani pseudo psycholog :D nawet nie mialem zamiaru czytac calego topika wystaczajace sa wpisy z ostatniej strony :D

Gość gość
autorka to głupia qrwa :D:D:D

Gość gość

No ale CICHO SZA! nie wolno tak napisac. FACET niewinny jak aniol. To zUa kochanka go uwiodla, zapakowala do czarnego wora i wywiozla od szlachetnej zacnej zony............ AM I THE ONLY SANE PERSON HERE????? :D:D:D:D:D:D oplułam przez Ciebie monitor

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Gość gość
"gość dziś autorka to głupia qrwa smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif" oh jej :) Pani musi byc jedna z tych szlachetnych, wspanialych zawsze prawych moralnie malzonek :):) przykro mi, ze moj post, ktory nawet nie zawiera bluzgow budzi tak niezdrowe emocje :) Moi rodacy to ciekawy fenomen ;) kiedy umiesci sie dluzszy wpis na jakimkolwiek kontrowersyjnym watku ale wywazony i nieco bardziej wysublimowanym jezykiem budzi on wieksza agresje i dziecinne proby gnebienia niz gdyby zamiesci stek bluzgow ;) najsmieszniejsze to to, ze nie jestem autorem tego tematu :) ani nie stoje po zadnej stronie, sa kamyki do ogrodka kochanek i sa kamyki do ogrodka malzonek :) chyba takie opinie sa najgorsze bo swiat kobiety Polki szczegolnie zameznej jest czarno bialy i operuje na zasadach hiszpanskiej inkwizycji :)

Gość gość
Dobrze wiedzieć jakie kobiety są. Czytam to i włos się na głowie jeży. Przynajmniej kiedy poznam jakąś kobietę i usłyszę choćby cień tego kafeteryjnego jadu, dna i głupoty dziękuję grzecznie i odchodzę. Dzięki.

Gość gość
"gość dziś Dobrze wiedzieć jakie kobiety są. Czytam to i włos się na głowie jeży. Przynajmniej kiedy poznam jakąś kobietę i usłyszę choćby cień tego kafeteryjnego jadu, dna i głupoty dziękuję grzecznie i odchodzę. Dzięki." Nie dziwie sie :) mi troche przykro choc to moja plec bo potem musze udowadniac Panom, ze nie jestem jadowitym wscieklym wielbladem :)

Gość gość
ale wywazony i nieco bardziej wysublimowanym jezykiem budzi x x x buhaha za duzo lekow dzis wzielas jezeli w taki sposob widzisz swoje wpisy hahahahahaha

Gość gość
Myślę,że niewiele kobiet zachowuje się tak na codzień...Kobiety świetnie udają ;)

Gość gość
"gość dziś ale wywazony i nieco bardziej wysublimowanym jezykiem budzi x x x buhaha za duzo lekow dzis wzielas jezeli w taki sposob widzisz swoje wpisy hahahahahaha" alez naturalnie :):) rzucanie slowami w stylu - szmata, k*****, zamknij ryj, w czym BRYLUJA na tym watku malzonki :) Z PEWNOSCIA :):) jest bardziej wysublimowane i godne szacownej matrony zaslubionej ;) czy poza "hahahahaha" masz anonimie cos interesujacego do powiedzenia? ;) cos poza szyderka? moze jakas polemika?... ah! pardon - byc moze nie wiesz, polemika to NIE jest to samo co" szmata" albo "zamknij ryj" tudziez "rynsztokowa szmata" ;) to takie inne slowko ;) stosowane czesto przez lepsze moralnie malzonki ;)