Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zowu mamuśki fleje u Perfekcyjnej Pani Domu

Polecane posty

Gość gość
No Rozenkowa ma poglądy jak stara baba. A ta Andżelika biedna, nie dość że narzeczonemu ma uslugiwac to jeszcze teściowej ma imponować. Co to ma być w ogóle? Jakby mi teściowa powiedziała że nie zgodzi się na ślub dopóki nie posprzątam to bym ją wyśmiała. A gdyby szanowny pan narzeczony trzymał stronę mamusi to bym go w dupsko kopnęła. W ogóle ten program jest mega żenujący. Rozenkowa uważa się za jakiś autorytet w tej dziedzinie (jakby bylo się czym chwalić), a to napięcie przy teście bialek rękawiczki? No śmiech na sali.

Gość gość
szkoda mi ten andzeliki,widac że nie ma gdzie pójśc i musi cicho siedzieć,ja bym dała popalic na jej miejscu teściowej i narzeczonemu

Gość gość
"po powrocie męża z pracy powinno to się rozkładać na 2 osoby" a dlaczego? policz sobie ile ten maz pracuje: 8h + pewnie ok godzina dojazdow dziennie. A ile zajmuje codzienne posprzatanie domu i ugotowanie obiadu? w 9h to mozna spokojnie wypucowac dom i ugotowac obiad z deserem. Wiec jedna osoba ma pracowac po 10h dziennie zeby druga realnie pracowala 2h? to jest wg ciebie sprawiedliwy podzial? chcialabys zeby twoj maz siedzial w domu, a ty po powrocie z pracy bys mu pomagala w sprzataniu bo sie biedaczek przez caly dzien nie wyrobil? bo ja bym sie czula wykorzystywana. Podzial obowiazkow 50/50 jest dobry jak obie strony podobnie pracuja, jak jedna siedzi w domu to jej psim obowiazkiem jest zajac sie domowymi obowiazkami, niezaleznie od plci.

Gość gość
taWredna to rozumiem kretynka ale reszta z was tak podnieca się tym brudem jakbyście nie wiedziały, że wszystkie te śmieszne tvnowskie programy są USTAWIONE? Przecież to wyreżyserowane ze statystami aby cyborg botox mógł coś tam pogadać, coś tam zareklamować i aby kurki przed tv pogdakały jakie to one czyścioszki są usmiech.gif błaaaaagam WAS chyba nie myślicie, że to prawdziwi bohaterowie??????? xxx A ty naprawdę nie wierzysz, że są w Polsce domy, gdzie tak to wygląda na co dzień? I że to własnie niepracujące mamusie z młodego pokolenia, dla ktyrch szczytem osiągnięc jest urodzenie dziecka (zazwyczaj pierwszego), tak prowadzą domy, uważając, że mąż ma na nie zarobić, a im to już tylko odwieczne hołdy za to że w ciąży byly? Jaki to przykład dla własnych dzieci? Jaki to szacuenk do pracy męża poza domem? Nie rozumiem takich ekstremów. Mnie tez sprzątanie nie jara, robimy to na spółę z mężem, ale to co było w programie... Brak słów.

Gość gość
Nie oglądam tego typu programów, ale z zamieszczonych tu opisów potrafię sobie wyobrazić, jak ten dom wyglądał. I nie wierzę, aby gdziekolwiek ludzie żyli w ten sposób. Oczywiście pomijam wiecznie pijana patologię.

Gość gość
to uwierz, brudasow jest pelno. Wystarczy poczytac troche historii na piekielnych o wspollokatorach, albo tematow na kafe. Na ogolnym byl swego czasu temat pt "mieszkam w chlewie" i tam sie wlasnie wpisywaly brudaski. Jedna z nich byla urzedniczka na wysokim stanowisku, zawsze zadbana, a w domu miala taki syf ze nie wpuszczala ludzi od licznikow. http://f.kafeteria.pl/temat/jak-mozna-miec-taki-burdel-w-domu-p_6003495 http://f.kafeteria.pl/temat/porazka-moja-kolezanka-to-leniwe-babsko-jej-mieszkanie-to-chlew-a-ma-dziecko-p_6006152

Gość gość
Eee, przeczytałam te tematy i chyba faktycznie uwierzę.

Gość gość
no i co z tego,jakim trzeba być pustą baba aby całe swoje życie uzalezniac od sprzatania,a juz ocenianie ludzi na podstawie porządku to szczyt prostactwa

Gość gość
o, odezwala sie fleja:D to jest naczelny zarzut brudasow - jak ktos ma czysto to musi byc nudny i nie miec zainteresowan, tak jakby samo bycie brudasem swiadczylo o byciu nietuzinkowym:D

Gość gość
Caly ten program to jakas masakra jest,Wy naprawde wierzycie w to wszystko? Przeciez kazdy program tego typu jest rezyserowany.A ta cala pani domu z kobiet probuje jakies robole zrobic jak dla mnie to jest ponizanie kobiet nic wiecej.

Gość gość
chociaż się nie przyznawajcie , że wiedzę o otaczającym was świecie czerpiecie z wyreżyserowanego programu + trollingnu na kafe :o

Gość gość
Ogladalam kiedys reportaz na temat takich programow miedzy innymi kuchenne rewolucje czy rozmowy w toku,tam wszystko bylo umowione co kto ma mowic i kiedy,wiec nie wierze by by ta perfekcyjna nie byla rezyserowana tez jest na bank.A Wy sie rajcujecie nie ma czym wedlug mnie.

Gość gość
o, odezwala sie flejasmiech.gif to jest naczelny zarzut brudasow - jak ktos ma czysto to musi byc nudny i nie miec zainteresowan, tak jakby samo bycie brudasem swiadczylo o byciu nietuzinkowymsmiech.gif X naucz się czytać ze zrozumieniem,nigdzie nie napisałam ze jestem fleją i ze nie należy sprzątać,mam porządek który utrzymuje razem z mężem,ale bez napinania się,nie robie ze sprzątania nie wiadomo jakiego wydarzenia,zauwazyłam ze puste kobiety bez innych zainteresowac własnie tak robią,dowartościowują sie przez sprzatanie,no w końcu cos im w zyciu wychodzi

Gość gość
Idac tokiem myslenia i nakazow "perfekcyjnej" To kobieta powinna non stop ze sciereczka chodzic i kurze scierac i to wszedzie we wszystkich zakamarkach,bo przeciez po przetarciu jakiejs powierzchni kurz juz po godzinie na jej osiadzie i biala rekawiczka testu niestety nie zda hehe.Pokazcie mi normalna kobiete pania domu ktora ciagle ze szmatka lata,a jeszcze do tego szyby tzreba co chwile pzrecierac bo tez sie kurza.To jest paranoja i smiech na sali,tylko plytkie istoty daja sie na to nabrac.Ja rozumiem porzadek czystosc,sama o to dbam bo nie lubie balaganu ale zlitujcie sie bez pzresady wszystko w granicach zdrowego rozsadku,dom to nie muzeum.