Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka z corka tancza na rurze dla mnie szok

Polecane posty

Gość gość

Nasza patologiczna sasiadka tańczy na rurze w klubie rozbiera sie przed mężczyznami. W czerwcu jej bekarcia corka miala 18 tke a dzisiaj się dowiedziałam ze zamiast uczyc się dalej od 1 września razem z matka będzie się na rurze wic. Czy to nie demoralizacja ?- mozna gdzieś to zglosic ?

Gość gość
Ale co zazdroscisz? Skad w Tobie ta bulwersacja dziewczyna jest dorosla wiec mozesz pomarzyc by to gdzies zglaszac to po pierwsze,a po drugie po co wtykasz nochala w nie swoje sprawy,skoro one wybraly taki sposob zarabiania pieniedzy a nie inny to ich sprawa,nawet Ci sie nie sni ile maja za to kasy :P

Dziewczyna jest dorosła i nie podlega już obowiązkowi kształcenia. Taniec na rurze to nie prostytucja. Jaki widzisz tu problem? mopr nie zajmuje się takimi sprawami.

Gość gość
Autorka jest jakas zacofana,a moze im zazdrosci? :) W ogole nie tak dawno kolezanka namawiala mnie by isc na kurs tanca wlasnie na rurze,nie po to by wystepowac w barach tylko tak dla siebie dla gimnastyki fajna sprawa ponoc to jest,ale godziny zajec mi nie pasowaly.

Gość gość
dzięki Palikotowi dzieci będą mogli oprawiać radosny sex z dorosłymi dzięki Januszowi Palikotowi mamy w Sejmie posła Roberta Biedronia i posłankę Annę Grodzką, ale to mu nie wystarcza. Chce pójść jeszcze dalej, a mianowicie obniżyć wiek inicjacji seksualnej dla dzieci. Według Palikota odpowiedni wiek to 13 lat. Powołuje się przy tym na historię królowej Jadwigi, która w wieku 12 lat wyszła za mąż. Janusz Palikot, który walczy z pedofilią w Kościele, chce oddać dziec***edofilom.

Gość gość
Kazdy orze jak moze,nie wtracaj sie w cudze zycie,a takie sasiadki jak Ty sa wlasnie patologiczne.To,ze one tancza na rurze i moze sie rozbieraja nie oznacza zaraz ze sie puszczaja za kase.

Moja koleżanka z liceum zajmuje się tańcem na rurze. Bierze też 300 za "numerek". Przecież to nie prostytucja :)

Gość gość
gość dziś A co ma piernik do wiatraka? A co teraz nastolatki w wieku 13 lat nie uprawiaja seksu? Nawet o mlodszych slyszalam,jak z dzieckiem nie bedziesz rozmawlala na te tematy i nie dopilnujesz,to w wieku 10 lat moze seks nawet zaczac uprawiac.W dobie internetu taki Palikot to nic.

Gość gość
Lepiej gdy w ten sposob zarabiaja anizeli mialby krasc,uczciwie zarobiona kase przynajmniej maja.