Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabella 40

nie wiem jak znaleźć faceta do seksu

Polecane posty

Gość Facet _po_40
Izabella 40, Dobre, ode mnie duży plus. Zobaczymy jak świętojebliwi zareagują :)

Gość Facet_po_40
Chyba wszyscy uciekli

Gość gość
Izabella 40, Jesteś jeszcze?

Gość izabella 40
Kupię 10 kg pasternaku. Poszukuję też chętnego byczka do ścierania na tarce owej jarzyny i wpychaniu ścinek do mojej Włochatej Marysi :)

Gość izabella 40
widzę że mam zaciekłego tutaj stalkera który nie daje za wygraną , tak się przejął moim postem że siedzi tu i podszywa się pode mnie , mysli że mi przykrość zrobi , żałosny gość :D

Gość gość
Ten twój post to prowokacja. A myślałem, że chociaż jedna normalna

Gość gość
wyposzczeni po 40 !!!!! na szydełku nauczcie się robić a nie głowę zawracacie, łeb siwieje , dupa szaleje ;) ale tylko w snach buahahaha

Gość gość
O kim konkretnie piszesz?

Gość Izabella 40
zmartwię cię ale nie siwieję, może dlatego że nie jestem zacofaną kuchtą ? z jakiegoś zachwaszczonego PGR ? :) jestem szatynką , na dodatek zmarszczek nie mam , zero :) pewnie zabolało

Gość izabella 40
Ludzie no!!! Buraczki się skończyły! :( Czym teraz będę stymulować moje odbycisko?

Gość gość
oj juz sie tak nie unoś, użyj photoshopa i uderzaj na portale randkowe ! tam jest pełno takich jak ty ;) niezłą bekę z nich mamy jak ogladamy w pracy z chłopakami ;) Ps. odpowiadają po minucie ;)

Gość Facet_po_40
Iazabella 40 , Ten Gość z 20.56 to chyba piał do mnie. Zdesperowany onanistą być musi.

nie ogłaszam sie na portalach bo jestem mężatką, myslisz logicznie co piszesz ?

Gość gość
no właśnie mysle logicznie ;) tam co druga sie chwali, że jest mężatką ..brak orientacji w temacie masz widzę ( może to przez wiek ) pozdrawiam twojego męża, nieszczęśnik hiihihihih

Gość gość
izabella 40 Może byłbym odpowiednim partnerem na skok w bok Całkowicie wolny, lekko po 40- stce

Gość Piotr69
No jest autorka tematu i zaciemniona więc można podyskutować buractwo nie będzie się podszywać.

Gość IzabeL40
portale i ogłoszenia w necie odpadają więc twoja propozycja mi nie odpowiada

Gość Piotr69
Jeśli coś mogę doradzić to są portale,w których nie ma zdjęć i po dogadaniu się na nich wymienia się e-mailami i tam ewentualnie wymiana fotek i dalszych informacji.Są bezpieczne.Wiem o tym...Tam możesz w opisie zaznaczyć,że jesteś mężatką i interesuje Cie dyskrecja.

Gość gość
Jeżeli jesteś elegancka i seksowna :-) to faceci sami za tobą powinni się oglądać. Czterdzieche seksi każdy facet w podobnym wieku by przeleciał :-) Zona zapewne ma już krzywe nogi a 20 lat ****ać jedną kobietę to jest monotonne odskok w bok gdy 40 letnia kobieta już ma poukładane życie jak najbardziej pasuje facetowi. Nawet można bez gumy :-) kochać się z czterdziestką

Gość gość
Jeżeli mnie seksi 40-tka zaproponowała by seks (jeszcze za darmo :-) nie wahałbym się ani chwili. Może mało dajesz do zrozumienia że o seks ci chodzi ??

ale ktoś kompletnie nie zna się na biologii, żałosne to forum, pisze jakiś zakompleksiony facecik przecież mam cykl biologiczny i normalnie mogę zajśc w ciążę i prawdopodobnie jeszcze 12 lat to że twoja matka była stara w wieku 30 lat a w wieku 40 była staruszką nad trumną to nie znaczy że tak jest wszędzie, swiat istnieje poza twoja wioską ze sklepem spożywczym na głównym placu

tak, zgadza się , nie daje do zrozumienia jestem poważna i zdystansowana co mi utrudnia zawarcie bliższej znajomości na imprezach inne kobiety , powiem nieskromnie może ale przepraszam;) -nie za ładne nawiązują przyjaźnie z facetami bez problemu , łapią za ramię , śmieja się a ja nie potrafię, nie wiem jakie znaki dawać na pewnej imprezce zdobyłam się na odwage i sama zaczepiłam faceta bo nie chciałam stać sama , był zadowolony, usmiechnięty,usiadł koło mnie i rozmawiał , dał wizytówkę , takie tam , napisałam sms z podziękowaniem za towarzystwo a on odpisał żebym do niego dzwoniła jak będę chciała pogadać więc nie wiem co miałabym mówić , nie mam dośw w podrywie

Gość gość
Przecież o seks Ci chodzi a nie o zajście w ciążę ?? :-)

Gość gość
Kurcze 40-letnia szprycha sex laska :-) chętna na seks. A faceci chcą z nią pogadać :-( Może trzeba faceta rozłożyć na łopatki i do dzieła :-)

Gość Piotr69
Dlatego Ci proponuje takiego typu portale najpierw piszesz z kimś anonimowo a potem jeśli uznasz,że rozmowa się klei możecie się ewentualnie wymienić e-mailami i ta przenosicie rozmowę.A ponieważ zaznaczasz w swoim profilu jaki typu relacji Cię interesuje więc oboje od początku wiecie do czego dąży ta rozmowa.Albo sam takie profile wyszukujesz i inicjujesz rozmowę.Cały czas na początku anonimowo

Gość IzabeL40
nie wiem czy szprycha, chuda nie jestem, tzn mam szczupłe nogi ale tyłek i biust jest więc trzeba trafić na kogoś kto gustuje, 100 w biuście , 75 pod

z tym że na rozmowie mi nie zależy :) jakby mi sie podobał a nie umiał inteligentnie konwersować to by mi pasował

Gość Wasz mistrz Krystian Szary
Powiem wam tak. Nie czytałem tego tematu. Ale podzielę się z wami jednym, sprawdzonym sposobem na poderwanie faceta. HEHE ZESRAŁEM SIE : *

Gość Piotr69
No tak ale rozmowa anonimowa by Cię ośmieliła i mogłabyś wyłożyć kawę na ławę i potem ewentualnie doszło by do spotkania w miły hoteliku...no i masz kila ofert więc jakaś na pewno zakończy się sukcesem....Sam kiedyś się umawiałem tak z mężatkami....

Gość gość
szprycha,szprycha :-) seksi lala :-) ja jestem małomówny Czyli oprócz tego że szukasz faceta do seksu musi się jeszcze podobać . Czyli okrągły tyłek na chudych nogach ale czy to jest ważne jak chcesz seksu