Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedwabna25

seks z żonatym mężczyzną

Polecane posty

Gość gość
Autorko, wiesz co jest najgorsze? Nie to, że on jest żonaty itd. Najgorsze jest to, że nie ma tu żadnej spontaniczności. Ty TY weszłaś do jego pokoju, bo "coś cię tknęło", to TY chcesz doprowadzić to do końca, to TY kombinujesz jak go do tego namówić... Jak dla mnie trąca to desperacją.

Gość gość
Nie wiem gdzie tu desperacja Chce pouzywac, spodobal sie facet to chce go wykorzystac a zeby to zrobic musi kombinowac

Gość
>>>co boi się głupiej qrewki i tańczy jak ona zagwiżdże, a myśli ze to tak pięknie ptaszki śpiewają smiech. Dopa nie facet <<< Przede wszystkim, to cos ci sie p******i, bo to nie mnie dotyczy ta sytuacja i nie mnie probuje uwiesc ta laska. No, ale niewazne. Ale bardzo ciekawe, ze dla ciebie przelecenie jakiej chetnej laski jest objawem strachu przed nia ? Zapewniam cie, ze ja sie kobiet i seksu z nimi nie boje. Widocznie w przeciwienstwie od ciebie. No ale pewnie z chlopakami idzie ci lepiej ? A moze z owieczka ?

Gość
>>>W sumie tak, człowiek w związku powinien być jak trędowaty w kontekście seksualno-emocjonalnym. Jeśli człowiek nie jest w stanie trwać w monogamicznym związku nie powinien brać ślubu. Przecież to nie jest obowiązkowe, prawda? .... Ale jeśli człowiek już decyduje się na taki krok, to ze wszystkimi konsekwencjami, także takimi, że już do końca życia będzie uprawiać seks z jednym partnerem/partnerką.<<< Cale szczescie, ze te zasady o ktorych piszesz, stopniowo odchodza w zapomnienie i coraz wiecej ludzi ma je tam gdzie jest ich miejsce, czyli gleboko w d***e. W zyciu podejmuje sie tysiace decyzji, niektore sluszne, niektore bledne, albo sluszne w momencie podejmowania a potem juz nie bo zmienily sie okolicznosci. Oczywiscie zaraz odpowiecie, ze w takim razie nalezy sie najpierw rozwiesc. Moze nalezy, a moze nie zalezy od okolicznosci. W zasadzie nalezy postepowac "uczciwie" z tymi co sa uczciwi wobec nas . Jesli partnerka przed slubem uczciwie mowila, ze po 3 latach dostanie obnizenia libido i seks bedzie raz na dwa tygodnie, no to trzeba jej uczciwie dochowac wiernosci. Ale jesli to nieuczciwie zataila, to niech ma pretensje do siebie. Proste A tak przy okazji, to moze ktos mi powie, dlaczego Pan Bog tak nas nie lubi, ze pastuchom wielbladow pozwolil na cztery zony, a nam tylko na jedna na cale zycie. Chyba tamci maja lepsze notowania tam u gory.

Gość gość
Allāhu Akbar! A kto Ci broni być pastuchem wielbłądów? Zawsze możesz emigrować i realizować swoje potrzeby. Inshallah :P

Gość gość
Rescator555 Przede wszystkim, to cos ci sie p******i, bo to nie mnie dotyczy ta sytuacja i nie mnie probuje uwiesc ta laska. No, ale niewazne. Ale bardzo ciekawe, ze dla ciebie przelecenie jakiej chetnej laski jest objawem strachu przed nia ? Zapewniam cie, ze ja sie kobiet i seksu z nimi nie boje. Widocznie w przeciwienstwie od ciebie. No ale pewnie z chlopakami idzie ci lepiej ? A moze z owieczka ? xxx Pudło przygłupie i ofermo losu. :D Sam pewnie z braku laku dajesz chłopaczkom takim upośledzonym jak ty albo owieczkom na pastwisku, gdy zawitasz u starych na wsi. :D:D:D

Gość gość
Rescator a krowę też posuwasz w oborze? :D:D:D:D:D:D

Gość
>>>A kto Ci broni być pastuchem wielbłądów? Zawsze możesz emigrować i realizować swoje potrzeby.<<, Ja nie musze emigrowac, tu na miejscu mam d*****nia tyle ile tylko moj instrument wyrobi. Takze inni, ktorzy mysla podobnie jak ja tez raczej nie narzekaja. I nie obchodzi nas jeczenie sfrustrowanych prawikow, czy ich "wartosci" i "zasady".

Gość
>>Sam pewnie z braku laku dajesz chłopaczkom takim upośledzonym jak ty albo owieczkom na pastwisku, gdy zawitasz u starych na wsi<< To moze bys sie zdecydowal kretynie, czy tu ulegam zachciankom qurewek i je dupcze, czy tez z braku laku... Ja wiem, ze logiczne myslenie jest trudne i tego ucza dopiero wyzszych klasach podstawowki, a ty tak daleko nie doszedles, ale moze masz jakas madrzejsza kolezanke, pod ktorej zdjecie samotnie walisz konia. Popros ja , niech czyta co piszesz, bo naprawde wstyd tak sie kompromitowac glupota. Chociaz u " logika u prawika" to oksymoron.

Gość gość
Rescator555 Rozumiem, że jak twoja partnerka równie ochoczo jak ty p******i się z innymi jesteś dla niej tak samo wyrozumiały jak dla siebie?

Gość gość
Studentka Ty sie lepiej za nauke wez ,a nie myslisz o obciaganiu starych kootasow :D

Gość
>>Rozumiem, że jak twoja partnerka równie ochoczo jak ty p******i się z innymi jesteś dla niej tak samo wyrozumiały jak dla siebie?<< Chyba na glowe upadles, jesli myslisz, ze na jakims glupim forum bede opowiadal o swoim zyciu. Powiem ci tyle, ze moim zdaniem kobiety i mezczyzni maja takie same prawa do seksu przedmalzenskiego, malzenskiego, pozamalzenskiego i jakiego tam jeszcze chcesz.

Gość błyskotka9519
Moja matka zdradziła mojego ojca w podobny sposób jak ten facet... w rezultacie z biznesmena stał się alkoholikiem z powodu załamania potem wyszedł na prostą, ale wiele lat ciągnęła za sobą skutki tej zdrady, moje dzieciństwo przez ciągłe awantury było istnym koszmarem teraz mam 19 lat i nie rozmawiam z matką jest dla mnie nikim...więc sama podejmij decyzje, ale licz się z tym jakie skutki może ona przynieść dla tego faceta. PS. Dla ciebie to zabawa, ale zastanów się jak byś się czuła gdybyś miała męża czy chciała byś być zdradzona?

Gość gość
>>w rezultacie z biznesmena stał się alkoholikiem z powodu załamania potem wyszedł na prostą, ale wiele lat ciągnęła za sobą skutki tej zdrady, <<< Jesli ktos dal sie wychowac w ten sposob, ze z wlozenia czegos gdzies tam bez licencji robi problem ktory mu rujnuje zycie, to sam jest sobie winien. No ewentualnie takze ci, co go tak wychowali, ale trzeba miec i wlasny rozum. Czas najwyzszy zaprzestac robienia z seksu wielkiego halo a z piczki kapliczki !

Gość gość
Nie uważam żeby to było coś okropnie złego jeśli chodzi tylko o seks. Prawie każdy pisze, że ta dziewczyna to jakaś szmata a facet ch.j, a ja sądze, że jeśli są rozsądnymi ludźmi to problemu z tego nie będzie, wręcz przeciwnie, zresztą z czego tu robić afere...będzie normalnie i w pracy i w innych sferach życia.

Gość
>>a ja sądze, że jeśli są rozsądnymi ludźmi to problemu z tego nie będzie, wręcz przeciwnie, zresztą z czego tu robić afere.<< No wlasnie. Pare przyjemnych chwil a potem mile wspomnienia. Jakis jasniejszy promyk w szarosci codziennego zycia. Nikomu nie dzieje sie zadna realna krzywda, chyba, ze ktos dal sobie cos wmowic.

Gość gość
Rescator555 to lafirynda co udaje chłopa na forum. :D:D:D Szczeka identycznie jak te suki co polują na żonatych. Idź wariatko leczyć się na nogi, bo na głowę już za późno :D:D:D

Gość
>>>Rescator555 to lafirynda co udaje chłopa na forum. Szczeka identycznie jak te suki co polują na żonatych. Idź wariatko leczyć się na nogi, bo na głowę już za późno << A ty gimbusie dzisiaj znowu na wagarach? To znajdz sobie w internecie jakiegos p****la i z********a, a nie wtracaj sie do rozmowy doroslych.

Gość gość
on się obawia nie dlatego, że ma żonę i dzieci, ale obawia się twojego zaangażowania. a to jest koszmar dla faceta, wiecznie dulcząca przechodnia kobieta, psująca mu opinię i zawodowy prestiż. daruj sobie więc te wynurzenia. " dokładnie też tak uważam,a takich studentek bez móżgu, którym się coś wydaje pełno na tym świecie pozdrawiam

Gość gość
Bez przesady. Są też kobiety, które się nie angażują.

Gość gość
Jestes dla mnie najgorszym typem kobiety. Mam ochote Cie zwyzywać, ale zostanę jednak przy swoim poziomie, by nie znizyc sie do ciebie :) ciekawe jak wielka studnie masz tam na dole. Mowi to kobieta młodsza od ciebie ;)

Gość gość
Rescator555 wczoraj >>>Rescator555 to lafirynda co udaje chłopa na forum. Szczeka identycznie jak te suki co polują na żonatych. Idź wariatko leczyć się na nogi, bo na głowę już za późno << A ty gimbusie dzisiaj znowu na wagarach? To znajdz sobie w internecie jakiegos p****la i z********a, a nie wtracaj sie do rozmowy doroslych. xxxxxxx Gimbusa to sobie poszukaj śród rodziny lub znajomych patologiczna wywłoko. Na 100% znajdziesz wielu.

Gość gość
sciema....jak ja jestem pod prysznicem to nic nie slysze, a na pewno nie pukanie.

Gość
>>ciekawe jak wielka studnie masz tam na dole. <<, Dwa pytania do niedajek, prawikow i niedouczonych gimbusow z tego forum: 1. Czy naprawde wierzycie, ze od uprawiania seksu, cipka ulega jakiemus "rozkalibrowaniu" czy tez wyrobieniu ? 2. Czy wierzycie , ze ten proces zachodzi silniej w czasie seksu z kochankami niz ze slubnym mezem ?

Gość
>>Gimbusa to sobie poszukaj śród rodziny lub znajomych patologiczna wywłoko. Na 100% znajdziesz wielu.<<< Kiedy te gimbusy na forum podobnie jak ty sa duzo glupsze od tych ktorych moge znalezc w otoczeniu. A ja lubie nabijac sie z ludzkiej glupoty. I swietnie sie bawie czytajac wypociny twoje i podobnych gimbusow -prawikow.

Gość gość
wypad pod latarnie wywłoko

Gość
Do lekcji gowniarzu!

Gość gość
gówniarzem to sam jesteś :D

Gość gość
i co udało się ??:)