Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Was też denerwuje

Polecane posty

Gość gość

Czy Was też denerwuje, kiedy mawiacie się z kimś, a ta osoba w ostatniej chwili zmienia plany? Ja kiedy umawiam się z kimś jestem pewna, że danego dnia mogę i chcę, odwołuję spotkanie tylko jeśli zmusza mnie do tego jakieś nieprzewidziane ważne wydarzenie. W innym przypadku moim zdaniem to po prostu nieszanowanie czyjegoś czasu. Czy też Was to wkurza czy przesadzam?

Gość gość
*umawiacie

Nie zdarzyła mi się taka sytuacja. Przeważnie to ja odwołuję spotkania. Zdaję sobie z tego sprawę, że może to być irytujące.

Gość gość
jak ktoś nie ma pewności, że tego dnia nie może, niech się nie umawia, a nie potem w ostatniej chwili odwołuje, bo coś tam. zrozumiałe są jedynie wypadki losowe

Gość gość
tak, moja matka tak ma. egocentryczna osoba, nawet w głowie jej nie postoi, ze ktoś może miec inne plany

Gość gość
w sensie inne plany które przekłada specjalnie bo ona sobie cos ubzdura, a potem jej się odechciewa

Gość gość
ludzie bywają po prostu niepoważni i niestety w przerażającej większości mają w d***e czas innych, myślą tylko o sobie

Mnie to też denerwuje, jak ktoś tak robi. Czasami przyjaciółka mówi np., że nie jest pewna i potwierdzi, ale wtedy umawiamy się na luzie.

Gość gość
a moja przyjaciółka jest tak nieogarniętą osobą, że umawia się, a potem okazuje się, że w tym czasie ma inne obowiązki tylko zapomniała i w ostatniej chwili rezygnuje. i zdarza się to notorycznie. jakiś pomysł jak ją tego oduczyć? ona twierdzi, że to nic takiego

Gość gość
przestań się z nią umawiać albo rób tak samo, odwołaj tyle następnych spotkań w ostatniej chwili jak ona i ile ona

Gość gość
tylko, że jakbym miała tak robić to byśmy nigdy się nie spotkały. chyba niektórzy nie mogą sobie uzmysłowić, że ktoś mógłby sobie ten czas inaczej zorganizować