Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie szanuję kobiet.

Polecane posty

Gość gość

Nie potrafię tego zmienić, widziałęm w życiu zbyt dużo. Dajecie d**y i się w ogóle nie szanujecie, moja była dziewczyna przebiła wszystko co widziałem nawet w tv. Cały czas i tym myśle i po 4 miesiącach dalej uważam że jesteście k***y i nie warto was szanować. Każda jedna od razu wchodzi do łóżka, nie ma nawet o czym z nią pogadać a studiują prawo/medycynę i równie inne. Dno! Kurwa mać, każda kłamie , każda kręci. Mam straszne uprzedzenia przez to wszystko co mnie spotkało.

to zostań pedałem, będziesz szczęśliwy. I nie wrzucaj śmieciu wszystkich kobiet do jednego wora. To, że Ty się związałeś z dziwką świadczy o tym, że ciągnie Ciebie do takich i sam masz naturę k**rwiarza , nara :classic_cool:

Gość gośćona
A ja nie szanuje facetów bo nie szanują kobiet. skoro trafiałes na takie które cie robiły w wała to widocznie z tobą jest coś nie tak a im zwyczajnie czego brakowało.

Gość pomaluje na czerwono
swój do swego ciągnie. znajdowałeś takie kobiety bo widocznie sam masz coś ze sobą nie tak. spoko. ja też Cie nie szanuje...bo jak szanować człowieka tak ograniczonego ze nie wie że ludzie są różni...

Gość gość
To zmieniaj je jak rekawiczki tylko do tego sie nadaja to twoj problem i albo go rozwiazesz albo baw sie w playboya do usranej smierci

Gość gość
gość dziś To zmieniaj je jak rekawiczki tylko do tego sie nadaja to twoj problem i albo go rozwiazesz albo baw sie w playboya do usranej smierci c xxxx Dobrze powiedziane, tojuż teraz wiem skąd tylu playboyow, lowelasów chodzi po ulicy

Gość gość
Tak, ale dziewczyny są temu winne, puszczają sie wszędzie, nawet sąsiadom do samochodów włażą i d**y dają:-(

Gość gość
gosc z 14.53 jak ktos napisze ksiazke: sposoby na playboyow ;) zgarnie kupe siana bedzie sie sprzedawala jak swieze buleczki :D btw - jestem kobieta, radze pacjentowi to co chce uslyszec po prostu :D

Gość gość
Jak laska jest zepsuta to święty boże nie pomoże, ajuż najgorsze są te gówniary które wchodzą do łożka dojrzałym facetom

Gość gość
RACJA

Gość gość
Naprawdę, bo uwierzę, że taka opcja wam nie pasuje;p Lubicie łatwe panienki, bo macie to, czego chcecie i nie wciskajcie kitu, że kobiety są takie złe, łatwe. Na żonę to chcecie cnotkę- niewydymkę, taką, co to tylko z mężem, ale do k****enia się to z jak największym przebiegiem żeby wiedziała o co kaman. Hipokryci!

Gość gość
Kiedy, mózgobraki, zrozumiecie, że ludzie są sobie równi, płcie są równe. Dziewczyna pcha się do łóżka facetowi - facet pcha się do łóżka kobiecie. Ona jest puszczalska, bo się ze mną puściła - ja też się puściłem. Ona miała x partnerów, on miał x partnerek. On jest szmatą i ona tez. Oceniajcie postępki, nie płcie.

Gość gość
niestety mozgobraku nie zawsze i nie ze wszystkiego da sie wybrnac w ten sposob polecam plec mozgu, fajna lektura :D

Gość gość
Do gościa z 15.48 Tylko dlaczego ciągle panuje przekonanie, że jak facet zalicza- to typowe, ale jak kobieta "da" to już szmata? Wkurza mnie to, że facetom wolno wszystko, a kobietom nic. Jak jest ciąża- to oczywiście kobieta winna, bo mogła myśleć o zabezpieczeniu, bo przecież: facet- to tylko facet". Kobieta się opije- już od razu łatka pijaczki, a chłop się schleje i nic, to normalne. Żałosne to wszystko!

Gość gość
Nie szanujesz bo jestes pusty. Jak mozesz uogolniac, znasz wszystkie kobiety? NIE

Gość gość
a ja nie szanuje mezczyzn

Gość piriririri
A ja jestem ciekawa jak się objawia brak szacunku autora, bo wydaję mi się że jak na razie tylko oburzeniem myślowym.

Gość gość
Tak, nie okazuje kobietom tego bo uważam że ludzie są różni ale jak przychodzi co do czego to wszyscy zachowują sie podobnie. Nie chcę z nikim być bo boję się powtórki z poprzedniego związku tak bardzo że w każdej widzę jej cechy.

Gość gość
a myśl sobie co chcesz i tak nie wolno ci okazać tego braku szacnku na ulicy, w urzędzie itp

Gość gość
ludie tacy jak ty moga byc w moim zyciu co najwyzej rekwizytem nie potrzebuje rekwizytow potrzebuje pryjaciol a podsycajac swoj strach pilujesz galaz na jakiej siedzisz